Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πάμε να βάλουμε γκολ στο ΟΑΚΑ»

«Πάμε να βάλουμε γκολ στο ΟΑΚΑ»
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 - 22:04

Για ένα ακόμα παιχνίδι διακρίθηκε στο κέντρο της άμυνας ο Παπέ Αμπού Σισέ. Ο κεντρικός αμυντικός του Θρύλου δεν αντιμετώπισε προβλήματα στα μετόπισθεν και βοήθησε τον Ολυμπιακό και στο επιθετικό κομμάτι, ειδικά στα στημένα.

Ο Σενεγαλέζος παίκτης των «ερυθρόλευκων» δήλωσε μετά το ματς με την ΑΕΚ ότι «Πραγματικά είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά δεν είχαμε την τύχη για να τελειώσουμε τις φάσεις. Ήμασταν συγκεντρωμένοι για να βάλουμε γκολ όμως δεν είχαμε την τύχη για να τελειώσουμε τις ευκαιρίες που είχαμε». Για να τονίσει αναφορικά με την ΑΕΚ και τα επόμενα παιχνίδια με τους «κιτρινόμαυρους» λέγοντας «Ξερουμε ότι η ΑΕΚ είναι μία δυνατή ομάδα και ένα δυνατός αντίπαλος. Είναι μία ομάδα που είναι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και ξέραμε ότι τα παιχνίδια είναι αυτά είναι δύσκολα πάντα. Θα προετοιμαστούμε για τον καλύτερο τρόπο για να πάρουμε τα αποτελέσματα».

Οσο για τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ, ο Σισέ είπε: «Θα πρέπει αν πάμε εκεί για να βάλουμε γκολ. Δεν πάμε για ένα 0-0 ή μία ισοπαλία. Σήμερα είχαν την πίεση εκείνοι για να βάλουν ένα γκολ, εκεί θα την έχουμε εμείς».

Τέλος για το μηδέν στην άμυνα και την γενικότερη βελτίωση της ανασταλτικής λειτουργίας του Θρύλου, ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός δήλωσε: «Είμαστε καλά συγκεντρωμένοι στον στόχο μας για να μην δεχθούμε κάποιο γκολ. Κατά το παρελθόν κάναμε κάποιες φορές κάναμε λάθη και πλέον δεν το κάνουμε αυτό. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και είναι πολύ σημαντικό να μην δεχόμαστε γκολ ειδικά στην έδρα μας».

Διαβάστε επίσης

Την έκανε ΑΕΚάκι, την τελειώνει στο ΟΑΚΑ

Την έκανε ΑΕΚάκι, την τελειώνει στο ΟΑΚΑ

Αντιποδόσφαιρο από την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, που παρατάχθηκε με μοναδικό στόχο να μη δεχθεί γκολ – Περισσότερες ευκαιρίες έκαναν στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Απόλλων Σμύρνης και η Λαμία – Ο Θρύλος πάει στο ΟΑΚΑ για να πάρει την πρόκριση.

Και τώρα, πρόκριση στο ΟΑΚΑ

Και τώρα, πρόκριση στο ΟΑΚΑ

Καλύτερος ο Ολυμπιακός, όμως δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε, κυρίως στο α’ ημίχρονο και έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΚ. Ανοικτοί λογαριασμοί για την ρεβάνς Κυπέλλου στις 7 Φεβρουαρίου.

Άψογη φιλοξενία

Άψογη φιλοξενία

Οι Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μηνάς Λυσάνδρου ευχαρίστησαν στον Σάββα Θεοδωρίδη για την φιλοξενία που επεφύλαξαν οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» σε εκείνους της ΑΕΚ, καθώς και για την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης».