Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είχε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει ο Ολυμπιακός, δεν είναι κακό αποτέλεσμα το 0-0»

«Είχε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει ο Ολυμπιακός, δεν είναι κακό αποτέλεσμα το 0-0»
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 - 22:14

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο επέστρεψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» παρακολουθώντας μαζί με τον Φρανσουά Μοντεστό την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Αργεντινός πρώην μέσος σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα υπογράμμισε ότι ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή, είχε ευκαιρίες να σκοράρει, ωστόσο το 0-0 δεν είναι κακό αποτέλεσμα και μπορεί να πάρει την πρόκριση στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι πάντα δύσκολο ένα ντέρμπι. Το 0-0 είναι ένα λογικό αποτέλεσμα, αφού ακολουθεί ένα ματς στο ΟΑΚΑ. Οι δύο ομάδες δεν ήθελαν να ρισκάρουν, αφού υπάρχει επαναληπτικός αγώνας. Δεν είναι κακό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ήθελε τη νίκη, είχε ευκαιρίες, ωστόσο σήμερα δεν κατάφερε να σκοράρει. Το άλλο ματς θα είναι εντελώς διαφορετικό, η ΑΕΚ θα ρισκάρει περισσότερο και έτσι ο Ολυμπιακός θα έχει ακόμη περισσότερο χώρο να σκοράρει».

Για το αν του έχει λείψει ο κόσμος του Ολυμπιακού και να φωνάζει το όνομά του:

Πάντα έρχομαι στην Ελλάδα, είμαι πολύ χαρούμενος, τυχερός για όσα έχω πετύχει στην καριέρα μου. Πέρασα 2 υπέροχα γκολ στην Ελλάδα και για αυτό έρχομαι και θα συνεχίσω να έρχομαι εδώ».

Διαβάστε επίσης

Πρόβλημα στο πέλμα ο Κούτρης

Πρόβλημα στο πέλμα ο Κούτρης

Ο Λεονάρντο Κούτρης αποχώρησε τραυματίας στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, καθώς χτύπησε στο πέλμα. –Δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό.

«Χάσαμε πέντε σίγουρα γκολ»

«Χάσαμε πέντε σίγουρα γκολ»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες και ότι μπορούν να προκριθούν στο ΟΑΚΑ.

Την έκανε ΑΕΚάκι, την τελειώνει στο ΟΑΚΑ

Την έκανε ΑΕΚάκι, την τελειώνει στο ΟΑΚΑ

Αντιποδόσφαιρο από την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, που παρατάχθηκε με μοναδικό στόχο να μη δεχθεί γκολ – Περισσότερες ευκαιρίες έκαναν στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Απόλλων Σμύρνης και η Λαμία – Ο Θρύλος πάει στο ΟΑΚΑ για να πάρει την πρόκριση.

«Πάμε να βάλουμε γκολ στο ΟΑΚΑ»

«Πάμε να βάλουμε γκολ στο ΟΑΚΑ»

Ο Παπέ Αμπού Σισέ τόνισε ότι ο Θρύλος δεν θα πάει στην έδρα της ΑΕΚ για το 0-0 ή την ισοπαλία και θα παλέψει για να σκοράρει για να πάρει την πρόκριση.