Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόβλημα στο πέλμα ο Κούτρης

Πρόβλημα στο πέλμα ο Κούτρης
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 - 22:22

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Ένα πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, με τον Λεονάρντο Κούτρη να αποχωρεί τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο αμυντικός του Θρύλου χτύπησε στο πέλμα και έτσι δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους» αφήνοντας τη θέση του στον Δημήτρη Νικολάου. Ωστόσο, όπως φαίνεται δεν έχει κάτι το σοβαρό, κάτι το οποίο μένει να φανεί στις εξετάσεις που θα κάνει.

Ο Κούτρης αναμένεται αύριο, Πέμπτη να κάνει θεραπεία και να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του και αν είναι ικανός να τον αφήσει εκτός από τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται με τα συνεχόμενα ματς για τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

«Χάσαμε πέντε σίγουρα γκολ»

«Χάσαμε πέντε σίγουρα γκολ»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες και ότι μπορούν να προκριθούν στο ΟΑΚΑ.

«Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε»

«Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε»

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση στον αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά αντιμετώπισαν προβλήματα στην τελική προσπάθεια - «Πάμε για το γκολ και την πρόκριση στο ΟΑΚΑ», πρόσθεσε.

Την έκανε ΑΕΚάκι, την τελειώνει στο ΟΑΚΑ

Την έκανε ΑΕΚάκι, την τελειώνει στο ΟΑΚΑ

Αντιποδόσφαιρο από την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, που παρατάχθηκε με μοναδικό στόχο να μη δεχθεί γκολ – Περισσότερες ευκαιρίες έκαναν στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Απόλλων Σμύρνης και η Λαμία – Ο Θρύλος πάει στο ΟΑΚΑ για να πάρει την πρόκριση.