Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντεμπούτο με γκολ για τον Μπεν! (vid)

Ντεμπούτο με γκολ για τον Μπεν! (vid)
Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 - 20:42

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα ο Μοχάμεντ Μπεν, ο οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου.

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού αγωνίστηκε στο φιλικό με την Μπασκ Μπέογραντ και με ωραίο πλασέ σκόραρε το τέταρτο γκολ του Ερυθρού Αστέρα στη νίκη της ομάδας του Μιλόγεβιτς με 4-1.

Ο ίδιος μετά το τέλος του παιχνιδιού ανάρτησε στα social media αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε, τονίζοντας: «Πρώτο παιχνίδι, πρώτο γκολ. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα το πρώτο μου γκολ σε αυτό το φιλικό παιχνίδι».

Δείτε το γκολ του Μπεν (στο 2:14)

Και την ανάρτησή του:

Διαβάστε επίσης

Μονόδρομος η …έξοδος του διδύμου

Μονόδρομος η …έξοδος του διδύμου

Ακόμη και αν έρθουν δυο ξένοι αρχιδιαιτητές, η διαιτησία θα πάει από το κακό στο χειρότερο όσο παραμένουν στην ΚΕΔ οι Κουκουλάκης, Τριτσώνης

Βάρεσαν διάλυση!

Βάρεσαν διάλυση!

Το παραδέχθηκε και ο Ουζουνίδης: «Αυτό το πλάνο που θέλει να εφαρμόσει η διοίκηση θα φέρει τη διάλυση του Παναθηναϊκού» - Τραγική η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, που απειλείται και με αφαίρεση βαθμών από τις προσφυγές!

Το μηδέν, ο Ζιλέ και οι… χαμένοι του Γκαρθία

Το μηδέν, ο Ζιλέ και οι… χαμένοι του Γκαρθία

Το σερί που δείχνει πρωτάθλημα, ο… συνταξιούχος Βέλγος που εντυπωσίασε και αυτοί που πέταξαν τις ευκαιρίες που ΕΠΡΕΠΕ να δώσει ο Όσκαρ Γκαρθία. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος