Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποφασίζει για Οφόε

Αποφασίζει για Οφόε
Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 - 12:11

Με τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας παίζει αυτή την Κυριακή ο Ολυμπιακός. Ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα, τη στιγμή που ακολουθούν εξίσου δύσκολα ματς. Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ στον Ναό για το πρωτάθλημα και η ρεβάνς με την ίδια αντίπαλο στο Κύπελλο, σε ματς που θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Με τον Όσκαρ Γκαρθία να βρίσκεται σε μια καλή θέση αναφορικά με τους παίκτες που μπορεί να υπολογίζει.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν, ο Βαντίς Οτζίτζα Οφόε είναι έτοιμος από ιατρικής άποψης. Όπως είχαμε γράψει πρόσφατα, ο παίκτης ήταν έτοιμος από τους γιατρούς και για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Απλά, ο Όσκαρ Γκαρθία δεν τον προτίμησε για διάφορους λόγους και ένας εξ αυτών ήταν το γεγονός πως δεν είχε παιχνίδια στα πόδια του.

Πλέον, με τον Οφόε να έχει ακολουθήσει ακόμα περισσότερες προπονήσεις και να ανεβαίνει διαρκώς, ο Γκαρθία αναμένεται να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο την Κυριακή. Ο Βέλγος λοιπόν θα είναι στους εκλεκτούς κατά πάσα πιθανότητα. Απλά, δεν είναι γνωστό αν ο Ισπανός τον βάλει να παίξει.

Αυτό που είναι σίγουρο, είναι το γεγονός πως ο Γκαρθία μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον Οφόε, στους δύο απανωτούς αγώνες με την ΑΕΚ. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον Γκαρθία να υπολογίζει στον Οφόε στους δυσκολότερους – ίσως - αγώνες της χρονιάς και προφανώς εκεί έχει στόχο και σκοπό να τον παρατάξει. Ούτως ή άλλως, έχει βάλει κι ένα γκολ στον αντίπαλο.

Διαβάστε επίσης

Τι ισχύει με Κούτρη...

Τι ισχύει με Κούτρη...

Ο νεαρός μπακ ένιωσε ενοχλήσεις στον αγώνα με την ΑΕΚ - Τι προσανατολίζεται να κάνει ο Γκαρθία ενόψει των αγώνων με Αστέρα Τρίπολης και «κιτρινόμαυρους».

Ιταλικές σειρήνες για Βιάνα

Ιταλικές σειρήνες για Βιάνα

Διαβάστε ποια είναι η ομάδα από τη γείτονα χώρα που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Βραζιλιάνο σέντερ μπακ που παίζει στους «αρσεναλίστας».