Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι ισχύει με Κούτρη...

Τι ισχύει με Κούτρη...
Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 - 12:35

Ενοχλήσεις στο πέλμα ένιωσε ο Λεονάρντο Κούτρης. Ο νεαρός αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, που όσο προχωρά ο καιρός, αυτός γίνεται ολοένα και καλύτερος, έχει το δικό του θέμα να σκεφτεί. Ο Κούτρης αντικαταστάθηκε στον αγώνα του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στα τελευταία λεπτά, αλλά το ρεπορτάζ κάνει λόγο πως δεν συντρέχει μεγάλος λόγος ανησυχίας.

Ο Κούτρης υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες δεν έδειξαν πως ο παίκτης έχει υποστεί κάτι το σοβαρό. Άρα, αυτές οι ενοχλήσεις οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στον χρόνο συμμετοχής που έχει και αυτό είναι εύκολο να αποδειχτεί, καθώς ο παίκτης είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον τομέα.

Άρα, εναπόκειται στον Όσκαρ Γκαρθία τι θα κάνει τελικά. Είτε θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή με τον Αστέρα, αλλά μπορεί να μην παίξει είτε θα τον προφυλάξει για τους αγώνες με την ΑΕΚ. Το δεύτερο σενάριο συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για τον νεαρό μπακ, ο οποίος ίσως να προφυλαχτεί, καθώς υπάρχουν και τα ματς με τους «κιτρινόμαυρους» αργότερα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν άμεσα, καθώς θα γίνει γνωστή και η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη και τότε θα μάθουμε αν ο Γκαρθία τον πάρει μαζί ή θα τον προφυλάξει.

Διαβάστε επίσης

Ιταλικές σειρήνες για Βιάνα

Ιταλικές σειρήνες για Βιάνα

Διαβάστε ποια είναι η ομάδα από τη γείτονα χώρα που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Βραζιλιάνο σέντερ μπακ που παίζει στους «αρσεναλίστας».

Τον πείθει!

Τον πείθει!

Τι έχει κάνει όλο αυτόν τον καιρό στο Ρέντη ο Μεχντί Καρσελά, που έχει καταφέρει να γυρίσει το κλίμα υπέρ του - Ικανοποιημένος είναι ο Όσκαρ Γκαρθία.

Αποφασίζει για Οφόε

Αποφασίζει για Οφόε

Τι ισχύει με την περίπτωση του Βέλγου μέσου και τι θα κάνει με αυτόν, σχετικά με τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Όσκαρ Γκαρθία.