Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέμα χρόνου να πάει στην Τουρκία ο Εμενίκε»

«Θέμα χρόνου να πάει στην Τουρκία ο Εμενίκε»
Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 - 14:39

Δεν υπολογίζεται στον Ολυμπιακό ο Εμάνουελ Εμενίκε, που από τη μεριά του έχασε μια σημαντική ευκαιρία να συνεχίσει την καλή του καριέρα σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Αλλά δυστυχώς για τον ίδιο, δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί σε κάποια πράγματα και ως εκ τούτου, φεύγει από τον Ολυμπιακό. Αυτό φαίνεται να συμβαίνει φυσικά σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Καθώς ο Νιγηριανός βρίσκεται μια ανάσα πριν τη μεταγραφή του στην Αλάνιασπορ. Πάρα πολλές τουρκικές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωση του Εμενίκε και αυτή που φαίνεται να κερδίζει τη μάχη, είναι η Αλάνια. Και μάλιστα, όπως γράφουν οι Τούρκοι συνάδελφοι, «όλα είναι θέμα χρόνου» για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του.

Πάντως, ας κρατήσουμε και μικρό καλάθι, σύμφωνα πάντα με αυτά που γράφουν οι Τούρκοι, καθώς δεν αποκλείεται να πάει στην Τουρκία μεν ο Εμενίκε, αλλά σε άλλη ομάδα δε. Καθώς, είναι γνωστό εδώ και μερικές ημέρες πως τον θέλει και η Αντάλιασπορ, με τον τεχνικό της ομάδας από την Αττάλεια, να έχει «διατάξει» την παρακολούθηση του παίκτη και προφανώς, την απόκτησή του.

Σίγουρα πηγαίνει στην Τουρκία ο Εμενίκε, με τις περισσότερες σαφώς πιθανότητες, να τις έχει η Αλάνιασπορ.

Διαβάστε επίσης

Με... Πανιώνιο ο Πάρντο

Με... Πανιώνιο ο Πάρντο

Ήταν γνωστό, απλά επιβεβαιώθηκε και σήμερα. Απών από τον αγώνα της 22ης αγωνιστικής ο Κολομβιανός, καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες.