Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Τρίπολη ορκισμένοι για το «διπλό»

Στην Τρίπολη ορκισμένοι για το «διπλό»
Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018 - 08:49

Είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Για τον Ολυμπιακό είναι ένα ματς κομβικής σημασίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση στην κορυφή είναι ένα από τα κομβικά ματς και για τους αντιπάλους του. Τι εννοούμε με αυτό;

Πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν τον Ολυμπιακό να… γκελάρει. Έναν Ολυμπιακό που μετράει ήδη εννιά σερί νίκες στη Superleague και αν φύγει από την Αρκαδία με το διπλό θα έχει φτάσει τις δέκα και θα πάει την άλλη εβδομάδα με άλλον αέρα στο ματς με την ΑΕΚ. Ένας λόγος είναι αυτός.

Η Τρίπολη φαίνεται πως θα είναι μία έδρα που θα κρίνει πολλά στο φετινό πρωτάθλημα. Ήδη εκεί έκανε… γκέλα η ΑΕΚ σε ένα σημείο μάλιστα που είχε την ευκαιρία να ξεφύγει από τον Ολυμπιακό. Αν έκανε εκείνο τι διπλό θα είχε ανοίξει τη διαφορά στους οκτώ βαθμούς από τους Πειραιώτες. Δεν το έκανε όμως και τώρα βρίσκεται από κάτω τους.

Στην Τρίπολη θα ταξιδέψει και ο ΠΑΟΚ. Μάλιστα το ματς της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί ακριβώς την επόμενη αγωνιστική από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Την 23η αγωνιστική οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχτούν τους Πειραιώτες και την 24η θα ταξιδέψουν στην Αρκαδία. Γίνεται κατανοητό πως πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές έδρες για την εξέλιξη του… μαραθωνίου και φυσικά η δοκιμασία του Ολυμπιακού στην Τρίπολη είναι κάτι παραπάνω από κομβικής σημασίας. Η άλλη κομβική έδρα είναι το Περιστέρι, το οποίο θα κληθούν να επισκεφθούν και οι τρεις διεκδικητές του τίτλου.

Στον Ολυμπιακό τα γνωρίζουν όλα αυτά και εκείνο που θέλουν είναι να φύγουν με το «διπλό» από την Αρκαδία. Είχαν θέσει ως βασικό στόχο εδώ και καιρό να φτάσουν μέχρι την ΑΕΚ με το απόλυτο και πλέον βρίσκονται ένα βήμα μακριά από την επίτευξη του στόχου τους. Οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται ήδη στην Αρκαδία και είναι ορκισμένοι για τη νίκη επί του Αστέρα.

Διαβάστε επίσης

Μήνυμα μεταγραφής σε Μπάμπα

Μήνυμα μεταγραφής σε Μπάμπα

Εκτός 11άδας με την Καέν άφησε ο προπονητής της Σεντ Ετιέν τον 21χρονο εξτρέμ, που είναι πρώτος σκόρερ και πρώτος σε ασίστ για την ομάδα του. Παρακολουθεί την περίπτωσή του ο Ολυμπιακός.