Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μήνυμα μεταγραφής σε Μπάμπα

Μήνυμα μεταγραφής σε Μπάμπα
Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018 - 22:08

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Η άρνηση του Τζόναθαν Μπάμπα να ανανεώσει από τώρα το συμβόλαιο του με την Σεντ Ετιέν φαίνεται ότι του στοιχίζει την θέση στην 11άδα. Ο Ζαν Λουί Γκασέ άφησε εκτός βασικού σχήματος τον πρώτο σκόρερ (5 γκολ) και πρώτο σε ασίστ (4) της ομάδας του στην αναμέτρηση με την Καέν.

Πρόκειται για μία κρίσιμη αναμέτρηση στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, καθώς και οι δύο ομάδες παλεύουν για την σωτηρία τους. Παρόλα αυτά, ο προπονητής των «στεφανουά» δεν συμπεριέλαβε στο βασικό πλάνο τον καλύτερο επιθετικό του στην αναμέτρηση που διεξάγεται στο «Ζοφρουά Γκισάρ» και στο ημίχρονο είναι 1-1 με τα γκολ των Ροντελίν (0-1 στο 11’) και Ντεπ (1-1 στο 35’).

Ανεξάρτητα τι θα συμβεί στο συγκεκριμένο ματς είναι προφανές ότι η διοίκηση της Σεντ Ετιέν έχει ενοχληθεί από την επιθυμία του Μπάμπα να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του και να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ο Γάλλο-Ιβοριανός τον Μάρτιο κλείνει τα 22 χρόνια ζωής και αποτελεί έναν παίκτη, που πήρε ευκαιρίες και την θέση του βασικού χάρη στον Όσκαρ Γκαρθία. Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά μαζί του και μάλιστα πρόσφατα είχε εξηγήσει ότι μιλάει με το νεαρό, αλλά χωρίς να το συνδέσει άμεσα με μια ενδεχόμενη μετακίνησή του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Μπάμπα αγωνίζεται κατά κύριο λόγο ως δεξί εξτρέμ, όμως έχει την δυνατότητα να καλύπτει και την θέση του στράικερ.

Διαβάστε επίσης

Ακόμη μία εβδομάδα «εξυγίανσης»…

Ακόμη μία εβδομάδα «εξυγίανσης»…

Τα απίθανα πράγματα που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζονται με την «εξυγίανση» να μετράει κανονικά γκολ-οφσάιντ 2 μέτρα, να μην υποδεικνύει πέναλτι σε χέρια με ομάδες που παίζουν με παλαίμαχους τερματοφύλακες όπως η Λαμία.