Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ασυλία προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ συνεχίζεται - Ο Βασιλειάδης τι κάνει;

Η ασυλία προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ συνεχίζεται - Ο Βασιλειάδης τι κάνει;
Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018 - 20:21

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και φοβερό αυτό που συνέβη στο Αγρίνιο, στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ. Εκεί όπου δεν θα έπρεπε να βρίσκονται οπαδοί των Θεσσαλονικέων, αλλά εκείνοι παρευρέθησαν κανονικά σαν να μην συμβαίνει απολύτως τίποτα. Αυτή η ασυλία θα πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει. Ο Βασιλειάδης τα βλέπει αυτά άραγε;

Και μήπως οι απαγορεύσεις αφορούν μόνο τους οπαδούς του Ολυμπιακού; Ας μας το πουν αν είναι να ξέρουμε τι να κάνουμε. Ενώ λοιπόν ο Υφυπουργός Αθλητισμού έχει προαναγγείλει τιμωρίες για την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, λόγω παραβάσεων, βλέπουμε πως δεν έχει κάνει ακόμα τίποτα κανείς.

Μέγα σκάνδαλο.



Έχει απαγορευτεί η οργανωμένη και η μεμονωμένη μετακίνηση, αλλά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι εκεί, στη θέση τους και κάνουν ό,τι θέλουν. Έχει απαγορευτεί αυτό, αλλά παρά την απαγόρευση, είχαν ταξιδέψει κανονικά σε Κέρκυρα, Ριζούπολη και Νέα Σμύρνη, σήμερα είναι στο Αγρίνιο, ενώ οι οπαδοί της ΑΕΚ είχε πάει δύο φορές στο Αγρίνιο.

Αλήθεια τι περιμένει ο Βασιλειάδης για να ανακοινώσει τις τιμωρίες; Μήπως να δουν αν ο ΠΑΟΚ θα είχε κόσμο και στο Αγρίνιο;

Είναι προφανές πως τιμωρία θα υπάρξει μόνο αν «σπάσουν» την απαγόρευση, οπαδοί του Ολυμπιακού. Είναι προφανές, τι να λέμε τώρα.

Διαβάστε επίσης:

Περιμένουν ΠΑΟΚτζήδες και στο Αγρίνιο;

Διαβάστε επίσης

Δεν σταματάει να σκοράρει ο Καρίμ!

Δεν σταματάει να σκοράρει ο Καρίμ!

Ο Ιρανός επιθετικός πέτυχε ακόμη ένα γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα, το 12ο τη φετινή σεζόν, κάνοντας το 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο ματς με τον Αστέρα, το οποίο κέρδισε ο ίδιος και έδειξε και πάλι ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

«Μας στοίχισε το πρώτο ημίχρονο»

«Μας στοίχισε το πρώτο ημίχρονο»

Ο Οσκαρ Γκαρθία μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας ότι η εικόνα της ομάδας του στο πρώτο μέρος στοίχισε στην ομάδα του την απώλεια 2 βαθμών.

Νίκες για Ατρόμητο, ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη

Νίκες για Ατρόμητο, ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη

Οι Περιστεριώτες επικράτησαν με 1-0 της Λάρισας, οι Ηπειρώτες πέρασαν με το ίδιο σκορ από την Νέα Σμύρνη, ενώ οι Ακρίτες πήραν το τρίποντο με ανατροπή κόντρα στον Λεβαδειακό (2-1).