Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το 100% για να κερδίζει η ομάδα»

«Το 100% για να κερδίζει η ομάδα»
Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018 - 23:34

Το 100% για να κερδίζει ο Ολυμπιακός πρέπει να δίνουν όλοι οι παίκτες των «ερυθρόλευκων», προκειμένου να κερδίζει η ομάδα, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του ο Μπιόρν Ενγκελς.

Ο Βέλγος αμυντικός του Θρύλου υποστήριξε ότι το αποτέλεσμα στην Τρίπολη είναι κακό για τους Πειραιώτες, ωστόσο πλέον όλοι θα πρέπει να κοιτάξουν μπροστά αρχής γενομένης στο ματς με την ΑΕΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπιόρν Ενγκελς:

«Η ισοπαλία δεν είναι ένα καλό αποτέλεσμα, ξέραμε ότι ο Αστέρας είναι μία δύσκολη ομάδα, δεν ξέρουμε τι δεν πήγε καλά, θα αναλύσουμε τα λάθη μας αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα δεν μας ικανοποιεί. Πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας, έχουμε το ματς με την ΑΕΚ, πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, παιχνίδι με παιχνίδι, ο τίτλος θα κριθεί στις λεπτομέρειες και θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Το θέμα είναι το πώς θα είμαστε εμείς, το περιμένουμε πως και πως και ανυπομονώ να πάρουμε «εκδίκηση» και πιστεύω μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι σίγουρα ευχάριστο το να έχω συμπατριώτες στην ενδεκάδα, είναι καλό στη συνεργασία μου αλλά δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο. Όποιος κι αν αγωνίζεται πρέπει να δίνει το 100% για να κερδίζει η ομάδα».

Διαβάστε επίσης

«Στεναχωρήθηκα για τον κόσμο»

«Στεναχωρήθηκα για τον κόσμο»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στην Τρίπολη και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο που βρέθηκε στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

«Ερυθρόλευκη» και η Τρίπολη (pics, vid)

«Ερυθρόλευκη» και η Τρίπολη (pics, vid)

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δημιούργησε φανταστική ατμόσφαιρα στην Τρίπολη, στηρίζοντας την αγαπημένη του ομάδα στο ματς με τον Αστέρα για το ελληνικό πρωτάθλημα.