Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ατού της Άντερλεχτ για να πάρει τον Μπαμπά

Το ατού της Άντερλεχτ για να πάρει τον Μπαμπά
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 - 14:18

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Κρίσιμες είναι οι ώρες μέχρι και την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου για τον Τζόναθαν Μπαμπά, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, έχει ήδη το δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του για την προσεχή σεζόν, αλλά η Σεντ Ετιέν «καίγεται» να τον πουλήσει (εφόσον δεν μπορεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ της), προκειμένου να μην τον χάσει τσάμπα.

Ο 22χρονος εξτρέμ, που χρειάστηκε μόλις 15 λεπτά για να σκοράρει το νικητήριο γκολ της ομάδας του στο ματς του Σαββάτου (27/1) απέναντι στην Καέν, παραμένει αινιγματικός για το μέλλον του. «Εγώ θέλω μονάχα να παίζω», υποστήριξε και περιμένει τις εξελίξεις, δεδομένου ότι Ολυμπιακός, Σεβίλλη και Άντερλεχτ «ψάχνονται» για την περίπτωσή του.

Η βελγική ομάδα, μάλιστα, ποντάρει στις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί με τη Σεντ Ετιέν, από την οποία δανείστηκε το περασμένο καλοκαίρι τον Ρόμπερτ Μπέριτς, που στις αρχές του τρέχοντος μηνός επέστρεψε στους «στεφανουά».

Διαβάστε επίσης

Πιο σοβαρός με ΑΕΚ!

Πιο σοβαρός με ΑΕΚ!

Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ανήκει στο παρελθόν και πλέον οι Πειραιώτες οφείλουν να στρέψουν την προσοχή τους στις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ.

Καθοριστικό 48ωρο για Μπάμπα

Καθοριστικό 48ωρο για Μπάμπα

Δίλημμα έχει η διοίκηση της Σεντ Ετιέν για τον αν θα παραχωρήσει τον 21χρονο εξτρέμ, ενώ στην Γαλλία γράφουν για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και των Σεβίλλη, Άντερλεχτ.

Ο Παντελίδης, η ΑΕΚ και η προοπτική

Ο Παντελίδης, η ΑΕΚ και η προοπτική

Οι λόγοι που ήρθε η γκέλα στην Τρίπολη και η συνέχεια σ’ ένα πρωτάθλημα που εφόσον το κατακτήσει και πάλι ο Ολυμπιακός, κάποιοι θα αρχίσουν να ασχολούνται με το χάντμπολ γυναικών και το ποδόσφαιρο σάλας. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.