Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου»

«Ο Ολυμπιακός έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου»
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 - 12:53

Νέες δηλώσεις σχετικά με τη μεταγραφή του στην Κάλιαρι έκανε ο Μπάμπης Λυκογιάννης. Ο νεαρός παίκτης, ο οποίος πρόσφατα έγινε κάτοικος... Ιταλίας, αναφέρθηκε στη μετακίνησή του, χωρίς φυσικά να ξεχνά τα όσα του έχει προσφέρει ο Ολυμπιακός.

«Ήρθα εδώ για να μάθω, να ωριμάσω και να δουλεύω κάθε μέρα. Ελπίζω να είμαι έτοιμος όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Έχω αισθήματα και μεγάλο σεβασμό στον Ολυμπιακό. Έζησα εκεί μεγάλες εμπειρίες. Αυτή η ομάδα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Το ντεμπούτο μου στην Εθνική ομάδα ήταν ξεχωριστή στιγμή επίσης», σημείωσε ο Έλληνας παίκτης και συνέχισε.

«Μου εξήγησαν τα πάντα για την ομάδα, αλλά και την πόλη. Πολλοί με πήραν τηλέφωνο όταν έμαθαν για το ενδιαφέρον της Κάλιαρι και μου εξήγησαν πως αυτό θα ήταν ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Μου αρέσουν οι δύσκολες προκλήσεις και είμαι στην Κάλιαρι γιατί αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για μένα. Πρώτα από όλα, θέλω να πετύχω τους στόχους της ομάδας και μετά να ωριμάσω σταδιακά».

Διαβάστε επίσης

Διάκριση για Τζούρτζεβιτς (pic)

Διάκριση για Τζούρτζεβιτς (pic)

Διαβάστε τι κατάφερε πριν από δύο εβδομάδες ο Σέρβος, ο οποίος έγινε αντικείμενο αναφοράς από ιστοσελίδα που ασχολείται με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Κάτι τρέχει με τον Ζντιέλαρ

Κάτι τρέχει με τον Ζντιέλαρ

Τι αναφέρουν οι Σέρβοι στο ρεπορτάζ τους για τον συμπατριώτη τους - Σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι συνομιλίες με τον Ολυμπιακό...

«Εξαρτάται μόνο από εμάς» (pic)

«Εξαρτάται μόνο από εμάς» (pic)

Το μήνυμα του Αλεξί Ρομαό είναι ξεκάθαρο. Όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό, σχετικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.