Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Μάλαγα και επίσημα ο Ιντέγε (vid)

Στη Μάλαγα και επίσημα ο Ιντέγε (vid)
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 - 18:01

Ποδοσφαιριστής της Μάλαγα είναι και επίσημα από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Μπράουν Ιντέγε! Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού σμίγει ξανά με τον Ρομπέρτο, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει και στο μεγάλο Λιμάνι!

Ο Νιγηριανός στράικερ βρισκόταν στην Ανδαλουσία από την προηγούμενη εβδομάδα και σήμερα ολοκληρώθηκε και τυπικά ο δανεισμός του στην ισπανική ομάδα. Ο Ιντέγε παραχωρήθηκε από την κινεζική Τιάτζιν Τέντα μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον Μάριο Ουσίγιος να τον καλωσορίζει στην Μάλαγα.

Ο διεθνής επιθετικός θα προσπαθήσει να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να αποφύγει τον υποβιβασμό, με τους Ανδαλουσιάνους να βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας μόλις 13 πόντους σε 21 ματς!

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Μάλαγα από τις ιατρικές εξετάσεις τις οποίες πέρασε ο Ιντέγε:

Διαβάστε επίσης

«Δυσκολεύει του Ζντιέλαρ για Παρτιζάν»

«Δυσκολεύει του Ζντιέλαρ για Παρτιζάν»

Έχουν κολλήσει οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τους Σέρβους και η ομάδα του Βελιγραδίου κοιτάξει τις εναλλακτικές λύσεις, όπως του Ρουμάνου, Κρέτα.

Στην κορυφαία 11αδα Φορτούνης, Κούτρης (pic)

Στην κορυφαία 11αδα Φορτούνης, Κούτρης (pic)

Οι Κώστας Φορτούνης, Λεονάρντο Κούτρης, καθώς και ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Μπάγερ Λεβερκούζεν βρίσκονται στην κορυφαία 11αδα του περσινού πρωταθλήματος.

Εφυγε και γλίτωσε

Εφυγε και γλίτωσε

Ο Χίλιεμαρκ επέστρεψε στην Τζένοα για να γλιτώσει το… μαρτύριο του Παναθηναϊκού – Ενας ένας πηδάνε από το «πράσινο» καράβι, που έχει αρχίσει να μπάζει νερά!

Καθοριστικό 48ωρο για Μπάμπα

Καθοριστικό 48ωρο για Μπάμπα

Δίλημμα έχει η διοίκηση της Σεντ Ετιέν για τον αν θα παραχωρήσει τον 21χρονο εξτρέμ, ενώ στην Γαλλία γράφουν για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και των Σεβίλλη, Άντερλεχτ.