Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής ο Ρέτσος

Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής ο Ρέτσος
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 - 22:00

Ο Παναγιώτης Ρέτσος βραβεύτηκε ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής του περσινού πρωταθλήματος, στην εκδήλωση του ΠΣΑΠ που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής.

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού και νυν της Μπάγερ Λεβερκούζεν πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις την περσινή σεζόν και με σκληρή δουλειά και κάτω από την καθοδήγηση των ανθρώπων του Θρύλου μπόρεσε να κάνει το βήμα στην καριέρα του παίρνοντας μεταγραφή στο πρωτάθλημα της Γερμανίας.

Ο Ρέτσος αποτελεί ένα παράδειγμα για τη δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, η οποία συνεχίζει με τους ίδιους ρυθμούς για την ανάδειξη νέων ταλέντων. Αλλωστε, ο νεαρός παίκτης δεν ξεχνάει από πού ξεκίνησε και είχε συνάντηση με τους παίκτες των Νέων του Θρύλου, οι οποίοι «έδωσαν» το παρών και εκείνοι στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Διαβάστε επίσης

Στην κορυφαία 11αδα Φορτούνης, Κούτρης (pic)

Στην κορυφαία 11αδα Φορτούνης, Κούτρης (pic)

Οι Κώστας Φορτούνης, Λεονάρντο Κούτρης, καθώς και ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Μπάγερ Λεβερκούζεν βρίσκονται στην κορυφαία 11αδα του περσινού πρωταθλήματος.

«Δυσκολεύει του Ζντιέλαρ για Παρτιζάν»

«Δυσκολεύει του Ζντιέλαρ για Παρτιζάν»

Έχουν κολλήσει οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τους Σέρβους και η ομάδα του Βελιγραδίου κοιτάξει τις εναλλακτικές λύσεις, όπως του Ρουμάνου, Κρέτα.