Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σημαντικός ο Ζντιέλαρ, τον… παλεύαμε δύο μήνες»

«Σημαντικός ο Ζντιέλαρ, τον… παλεύαμε δύο μήνες»
Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 - 18:13

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μόνο στα… κάγκελα δεν έχουν ανέβει οι άνθρωποι της Παρτιζάν, για να πανηγυρίσουν την απόκτηση του Σάσα Ζντιέλαρ! Ο νεαρός Σέρβος μέσος βρίσκεται ήδη στην Κύπρο, για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των πρωταθλητών και τα μέσα της χώρας αναφέρουν ότι υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την καταβολή 500.000 ευρώ στο τέλος της χρονιάς.

«Οι όροι, με τους οποίους αποκτήσαμε έναν ποδοσφαιριστή αυτής της ποιότητας, είναι εξαιρετικοί για εμάς», υποστήριξε ο αθλητικός διευθυντής της Παρτιζάν, Ίβιτσα Ίλιεβ στο «Β92» και συνέχισε: «Παλεύαμε δύο μήνες για να τον αποκτήσουμε. Νομίζω ότι πήραμε έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή τόσο για την Παρτιζάν όσο και συνολικά για το σερβικό ποδόσφαιρο. Ολοκληρώσαμε, έτσι, τις μεταγραφές μας μ’ έναν νεαρό, ποιοτικό παίκτη. Κάναμε το σωστό».

Ο Ίλιεφ πρόσθεσε, εξάλλου, ότι δεν υπάρχει πλέον περίπτωση πώλησης του Λεάντρε Ταβάμπα, καθώς ακόμη κι αν προκύψει πρόταση για τον Καμερουνέζο επιθετικό (το όνομα του οποίου είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό…), η Παρτιζάν δεν θα έχει χρόνο να βρει αντικαταστάτη του. «Σκεφτόμασταν να πάρουμε κι έναν επιθετικό, μονάχα όμως στην περίπτωση που ο Ταβάμπα έφευγε, κάτι που δεν συνέβη. Την 1η Φεβρουαρίου θα πρέπει να παραδώσουμε την ευρωπαϊκή λίστα για το Europa League, κάτι που σημαίνει ότι αναγκαζόμαστε να απορρίψουμε όλες τις προτάσεις που ενδεχομένως καταφθάσουν, καθώς δεν θα έχουμε την ευχέρεια να αποκτήσουμε αντικαταστάτη…», ξεκαθάρισε ο Ίλιεφ.

Ο παίκτης έφτασε ήδη στην Κύπρο, όπου βρίσκεται η αποστολή της Παρτιζάν...

Διαβάστε επίσης