Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιμένουν για Νασρί (pic)

Επιμένουν για Νασρί (pic)
Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 - 20:15

Στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο διατηρούν το όνομα του Σαμίρ Νασρί τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό, τα οποία αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» απόψε το βράδυ θα έχουν ραντεβού με τον εκπρόσωπο του Γάλλου μεσοεπιθετικού.

Συγκεκριμένα, η σελίδα «ontimetransfers», η οποία δραστηριοποιείται στα social media, αναφέρει: «Ο Νασρί έμεινε ελεύθερος από την Αντάλιασπορ. Ο Ολυμπιακός έχει συνάντηση σήμερα το βράδυ με τον ατζέντη του. Έπειτα από τις αρνητικές απαντήσεις των Μπεν Αρφά και Μπαλοτέλι, ο νέος στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας είναι ο Νασρί»,

Ο 30χρονος το απόγευμα της Τρίτης έλυσε τη συνεργασία του με την τούρκικη ομάδα και πλέον είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Νασρί φέτος φόρεσε τη φανέλα της Αντάλιασπορ σε 8 παιχνίδια, στα οποία είχε δύο γκολ και μία ασίστ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Νασρί από τη στιγμή που έχει μείνει ελεύθερος μπορεί να συνομιλήσει με όποια ομάδα επιθυμεί ο ίδιος, ενώ η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους παίκτες είναι ανοιχτή για 10 ακόμα ημέρες.

Δείτε το δημοσίευμα:

Διαβάστε επίσης

«Μόνο κακό κάνουν στον Ολυμπιακό...» (pic)

«Μόνο κακό κάνουν στον Ολυμπιακό...» (pic)

O διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς με ανάρτηση του στα social media διέψευσε τα σενάρια που συνδέουν τον Νασρί και τον Ντεουλοφέου με τον Θρύλο.

Αίσχος! Ορισαν τον Παπαπέτρου στο ματς με την ΑΕΚ!

Αίσχος! Ορισαν τον Παπαπέτρου στο ματς με την ΑΕΚ!

Νέα πρόκληση από την ΚΕΔ που όρισε τον Αθηναίο διαιτητή στο ματς της Κυριακής, ο οποίος πέρσι στον αγώνα του Κυπέλλου με την ΑΕΚ δεν είχε… δει το πεντακάθαρο χέρι στο γκολ του Πατίτο! Καλύτερα να όριζαν τον Θωμά...