Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η …χρεοκοπία της πολιτικής Κοντονή, Βασιλειάδη

Η …χρεοκοπία της πολιτικής Κοντονή, Βασιλειάδη
Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018 - 17:09

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αντιγράφουμε τις δηλώσεις του Γιώργου Βασιλειάδη στις 15 Ιανουαρίου 2017, με τις οποίες πανηγύριζε για την δήθεν πρόοδο, όμως εκ των πραγμάτων και με αποκορύφωμα τη νέα παρέμβαση της UEFA που ζητεί την προσθήκη δυο επιπλέον ξένων αρχιδιαιτητών αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για οπισθοδρόμηση και πορεία προς το… σκοτάδι:

«Δεν θα παρουσιάσω το κρέας ψάρι, ούτε ότι έχουμε φοβερές διαιτησίες χωρίς λάθη. Όμως πολλές φορές γίνεται πολύ κακό για το τίποτα, μόνο και μόνο για να γίνεται ντόρος. Το επίπεδο της ελληνικής διαιτησίας δεν είναι καλό. Υπήρχε ένα λάθος σύστημα που δεν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη», δήλωσε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός ως απάντηση στην επίσημη θέση του Ολυμπιακού ότι «ο υπόκοσμος αλλοιώνει αποτελέσματα», μετά τη διαιτησία του Στυλιαρά (Αιτ/νιας) στο παιχνίδι ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην ίδια συνέντευξη, ο υφυπουργός Αθλητισμού δήλωνε ότι τα πράγματα είναι καλά: «Στη διαιτησία είμαστε σε κατάσταση πιο εξομαλυμένη. Το επίπεδο διαιτησίας δεν είναι καλό, ίσως και ως αποτέλεσμα του εσφαλμένου τρόπου που λειτουργούσε χρόνια. Με ανθρώπους που δεν εκπαιδεύονταν σωστά, που φοβόντουσαν…».

Από τα παραπάνω, ειδικά με τη δήλωσή του ότι «είμαστε σε κατάσταση πιο εξομαλυμένη», ο υφυπουργός έδειξε ότι δεν ξέρει τι του γινόταν. Αν και με την πολιτική του στο ποδόσφαιρο, δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι είναι τόσο άσχετος.

Η πολιτική του κ. Βασιλειάδη, για τον οποίο λένε ότι αποφάσισε να πολιτευθεί στην Πάτρα και όχι στον Πειραιά, χρεοκόπησε αλλά θα πρέπει να είναι χαρούμενος επειδή το ίδιο ισχύει και με την πολιτική του Κοντονή. Πάντως, ο νυν υφυπουργός στήριξε ένα σύστημα που το πήρε χαμπάρι μέχρι και η UEFA, έστω και αν είναι αργά, αφού πλέον έχει αλλοιωθεί σημαντικά η βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Ηταν ο πρώτος που έπρεπε να τους ξεμπροστιάσει, όμως ο Γιώργος Βασιλειάδης δεν έκανε τίποτα άλλο από το να παρουσιαστεί… βασιλικότερος του βασιλέως. Όχι μόνο στήριξε την πολιτική του προκατόχου του Σταύρου Κοντονή, ο οποίος όρισε τον Σιδηρόπουλο και στη συνέχεια άλλαξε τους βοηθούς του στον προπέρσινο τελικό Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, αλλά ανέχθηκε και όλα όσα γίνονταν στη διαιτησία, όπως αποδεικνύεται και από τις δηλώσεις του.

Κατόπιν όλων αυτών δεν θα έχει άδικο όποιος χαρακτηρίσει δίδυμο της συμφοράς για το ελληνικό ποδόσφαιρο τους Κοντονή, Βασιλειάδη. Ο πρώτος άλλαξε κυβερνητικό πόστο, ο δεύτερος ξέρει καλά να κρύβεται στα δύσκολα. Πάντως, η απάθειά του προκαλεί εντύπωση, καθώς παινεύεται ότι σε θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει ανοιχτή γραμμή με την FIFA και την UEFA.

Διαβάστε επίσης

Ενωμένοι για το 8ο συνεχόμενο

Ενωμένοι για το 8ο συνεχόμενο

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα γεμίσει το «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς της Κυριακής (04/02) με την ΑΕΚ, δείχνοντας τη δίψα του για το φετινό πρωτάθλημα και στηρίζοντας την αγαπημένη του ομάδα που παλεύει για ακόμη μία χρονιά κόντρα σε όλους και σε όλα.

«Αλλάξτε τώρα τους διαιτητές του ντέρμπι»

«Αλλάξτε τώρα τους διαιτητές του ντέρμπι»

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, με επιστολή του σε ΕΠΟ, ΚΕΔ και UEFA ζητάει την άμεση αντικατάσταση των Παπαπέτρου και Σιδηρόπουλου, οι οποίοι ορίστηκαν στο ματς την ΑΕΚ.