Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η πέμπτη προσθήκη στο ρόστερ!

Η πέμπτη προσθήκη στο ρόστερ!
Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018 - 10:45

Στη πρώτη προπόνηση του Όσκαρ Γκαρθία και του Κέβιν Μιραλάς με τα χρώματα του Ολυμπιακού είχε εμφανιστεί και ένα ακόμα νέο πρόσωπο στο Ρέντη. Ο λόγος για τον Νίκο Βέργο, του οποίου είχε λήξει ο δανεισμός στη Βάσας και επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο 22χρονος επιθετικός που είναι προϊόν της Ακαδημίας του συλλόγου δεν έφυγε από την ομάδα. Παραμένει στο Ρέντη και προπονείται κανονικά σε καθημερινή βάση υπό τις οδηγίες του Όσκαρ Γκαρθία.

Από τη στιγμή που ο Εμάνουελ Εμενίκε έμεινε εκτός ομάδας είχε αναπτυχθεί μία φημολογία πως ο Ολυμπιακός θα πάρει επιθετικό. Ήρθε ο Μιραλάς που μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις της επίθεσης. Ο Νίκος Βέργος, όμως, θα πρέπει να θεωρείται η πέμπτη προσθήκη στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας. Επέλεξε μάλιστα και το νούμερο «25».

Διαβάστε επίσης

Χρόνια Πολλά, πιστέ στρατιώτη (pic+vids)

Χρόνια Πολλά, πιστέ στρατιώτη (pic+vids)

Ο σπουδαίος Νταβίντ Φουστέρ έχει σήμερα τα γενέθλιά του. Γίνεται 36 χρόνων. Πρόκειται για μια από τις σπουδαιότερες μορφές στη σύγχρονη ιστορία του Θρύλου.

«Τεράστια η προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη στην κοινωνία» (pics)

«Τεράστια η προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη στην κοινωνία» (pics)

Ο Γιάννης Μώραλης εξήρε το σπουδαίο έργο του ηγέτη του Θρύλου – Ο Δήμαρχος Πειραιά και Πρόεδρος της ΠΑΕ βραβεύτηκε από τον όμιλο «Ομηρος» για το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Βαγγέλη Μαρινάκη.