Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μέγα πάθος στον Ολυμπιακό

Μέγα πάθος στον Ολυμπιακό
Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018 - 14:46

Την Κυριακή το απόγευμα παίζει με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να πάρει το καλό αποτέλεσμα. Αφενός για να αφήσει την αντίπαλό του πίσω στη βαθμολογία και αφετέρου για να πάρει ψυχολογία ενόψει του αγώνα του Κυπέλλου που θα γίνει σε μερικές ημέρες στο Μαρούσι. Με τους παίκτες του Ολυμπιακού να είναι αποφασισμένοι να κατακτήσουν τη νίκη.

Το πάθος ξεχειλίζει στους Πειραιώτες, οι οποίοι γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Με νίκη, αφήνουν την ΑΕΚ τέσσερις πόντους πίσω, αρκετούς, έτσι όπως είναι η κατάσταση φέτος στο πρωτάθλημα. Και θα μπορούν μετά είτε να κυνηγήσουν τον ΠΑΟΚ είτε υπό προϋποθέσεις να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Όλοι οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση για τον Ολυμπιακό και από τη στιγμή που δεν υπάρχουν προβλήματα, όλοι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό στο χορτάρι για να ικανοποιήσουν τους οπαδούς στην εξέδρα, αλλά και για να αφιερώσουν τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7, καθώς μην ξεχνάμε, σήμερα υπάρχει το μνημόσυνο και την Πέμπτη είναι η επέτειος εκείνης της αποφράδας ημέρας.

Όλοι στο 100% λοιπόν στον Ολυμπιακό, που αναζητούν τη νίκη σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, που θα ακολουθηθεί από ένα άλλο κρίσιμο και είναι αυτό με την ίδια αντίπαλο, αλλά στο ΟΑΚΑ, για το Κύπελλο.

Διαβάστε επίσης

Ο Θρύλος τίμησε τους νεκρούς του (pics)

Ο Θρύλος τίμησε τους νεκρούς του (pics)

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» το μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7, που εδώ και 37 ολόκληρα χρόνια, μας βλέπουν από τους ουρανούς.

Αυτό ετοιμάζει ο Γκαρθία!

Αυτό ετοιμάζει ο Γκαρθία!

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, περιμένει πως ο συμπατριώτης και ομόλογός του στον πάγκο της ΑΕΚ, θα παίξει αμυντικά - Με τον Γκαρθία να έχει κάτι στο μυαλό του.