Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μετά την «επαρχία», έρχονται τα ντέρμπι και η Αθήνα!

Μετά την «επαρχία», έρχονται τα ντέρμπι και η Αθήνα!
Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018 - 15:26

Σε μια διαφορετική φάση περνάει το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό, καθώς μετά τις αναμετρήσεις με ομάδες της επαρχίας, ακολουθούν αυτές με ομάδες από την Αθήνα, αλλά και τα ντέρμπι φυσικά. Με τον Θρύλο να καλείται να δείξει χαρακτήρα και τη νοοτροπία του νικητή που διαθέτει, ώστε να τα κερδίσει όλα.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν προέρχεται από ένα σερί αγώνων με ομάδες από την επαρχία. Αυτοί οι αγώνες ήταν έξι και ο μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδας τους καθάρισε με πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Οι νίκες ήταν με Παναιτωλικό (1-4), ΠΑΣ Γιάννινα (1-0), Λάρισα (0-3), Λαμία (2-0), Ξάνθη (3-0) και Αστέρα Τρίπολης (1-1).

Από εδώ και πέρα, το σκηνικό αλλάζει και ο Ολυμπιακός έχει απανωτά ματς με ομάδες της Αθήνας, που συνδυάζονται και με ντέρμπι. Έχει την ΑΕΚ αύριο στον Ναό και μετά παίζει στο Περιστέρι με τον πάντα ανταγωνιστικό Ατρόμητο, εν συνεχεία υποδέχεται τον Πανιώνιο, μετά ταξιδεύει στην Τούμπα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ο εν λόγω Γολγοθάς ολοκληρώνεται με τον ΠΑΟ στον Ναό.

Μια διαφορετική σειρά αγώνων λοιπόν για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αν καταφέρει να πάρει το μάξιμουμ, θα είναι μια τεράστια επιτυχία, καθώς μην ξεχνάμε πως σε αυτούς, τα τρία ματς είναι ντέρμπι.

Διαβάστε επίσης

Έτοιμος ο Θρύλος

Έτοιμος ο Θρύλος

Την αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ, ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης, ο Όσκαρ Γκαρθία.

Εκτός Ιγκόρ, Μαρτίνς

Εκτός Ιγκόρ, Μαρτίνς

Οι μοναδικοί παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής από τον Όσκαρ Γκαρθία, είναι ο Ιγκόρ και ο Μαρτίνς.

«ΑΘΑΝΑΤΟΙ» (pic)

«ΑΘΑΝΑΤΟΙ» (pic)

Μπορεί ο Σισέ να βρίσκεται λίγο καιρό στη χώρα μας, αλλά έχει καταλάβει τι σημαίνει αυτή η ημέρα.