Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αηδίασα με το γκολ του Πέλκα»

«Αηδίασα με το γκολ του Πέλκα»
Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018 - 19:31

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε ένα γκολ για γέλια και για κλάματα στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, ένα τέρμα το οποίο σημείωσε ο Πέλκας όντας σε πεντακάθαρη θέση οφσάιντ.

Τη συγκεκριμένη φάση σχολίασε με δηλώσεις του ο Σάββας Θεοδωρίδης, με τον Α’ Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός να τονίζει χαρακτηριστικά ότι αηδίασε με το συγκεκριμένο τέρμα.

Επίσης, αναφέρθηκε στο συλλαλητήριο που έγινε στην Αθήνα, τονίζοντας ότι έδωσε το «παρών» και τον συγκίνησαν πάρα πολύ τα λόγια του Μίκη Θεοδωράκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάββας Θεοδωρίδης μεταξύ άλλων τόνισε:

«Αηδίασα πάρα πολύ από τα όσα είδα πριν στο ματς του ΠΑΟΚ και το πρώτο γκολ που έβαλε ο Πέλκας. Πήγα στο συλλαλητήριο και με συγκίνησαν τα λόγια του Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος είναι γνήσιος αριστερός. Μίλησε μεταξύ άλλων για αριστεριστές και ας τα ακούν αυτά μερικοί κι ας κάνουν την αυτοκριτική τους».

Διαβάστε επίσης

Δείτε το pre game του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ

Δείτε το pre game του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ

Το gavros.gr βρέθηκε από νωρίς στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σας μετέφερε το κλίμα, αλλά και τα τελευταία νέα πριν την έναρξη του παιχνιδιού, για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Live από το gavros.gr στις 19:30/NS1…

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (vid)

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (vid)

Δύο μέτρα οφσάιντ ήταν ο Πέλκας στο γκολ που έκανε το 0-1 ο ΠΑΟΚ. Αυτοί δεν έχουν τον θεό τους τελικά. Τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πάρα πολύ άσχημα.

Τα σπάσανε όλα (vid)

Τα σπάσανε όλα (vid)

Χαμός από τα επεισόδια των οπαδών του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα, όταν πήγαν στη Θύρα 4, έσπασαν το λουκέτο και μπήκαν μέσα.

Ο Μανωλόπουλος και η Αστυνομία τι λένε για τα αίσχη στους Ζωσιμάδες;

Ο Μανωλόπουλος και η Αστυνομία τι λένε για τα αίσχη στους Ζωσιμάδες;

Ο παρατηρητής του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ είδε το πεντακάθαρο γκολ-οφσάιντ του Πέλκα, το οποίο κατοχύρωσε χωρίς αμφιβολία ο βοηθός Καλφάκης; Οι Αρχές γιατί παρακολουθούσαν αμέτοχες τα ντου και τα επεισόδια που έκαναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ;