Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σούπερ Καρίμ»

«Σούπερ Καρίμ»
Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018 - 10:03

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Άσχημη εξέλιξη από όλες τις απόψεις είχε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και λίγα είναι τα θετικά που μπορεί κανείς να σταθεί στους «ερυθρόλευκους». Ένα από αυτά η καλή κατάσταση του Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος σκόραρε πάλι και έφτασε τα 13 γκολ σε 16 αγώνες στο πρωτάθλημα.

Είναι ενδεικτικό το δημοσίευμα της ιστοσελίδας PersianFootball, που έχει για τίτλο «Σούπερ Καρίμ» και επισημαίνει: «Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ σκόραρε στο πρωτάθλημα και προηγείται στην ειδική κατάταξη της Super League. Ο εντυπωσιακός στράικερ δεν ήταν αρκετός όμως, αφού ο Σοτζέι Μασούντ ηγήθηκε της ΑΕΚ, που πέτυχε δύο γκολ και επικράτησε με 2-1. Ο Ολυμπιακός έπεσε στην βαθμολογία σε μια… άγνωστή για αυτόν θέση, την 3η».

Ο Ανσαριφάρντ είναι βασικός μέλος της εθνικής Ιράν, που θα λάβει μέρος στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Γι’ αυτό στην πατρίδα του είναι χαρούμενοι, ενώ και ο κόσμος του Ολυμπιακού τον αποθεώνει σε κάθε ευκαιρία. Στο ντέρμπι σκόραρε ερχόμενος από τον πάγκο.

Ο Ιρανός έχει παίξει 1.120 λεπτά στο πρωτάθλημα, δηλαδή σκοράρει κάθε 86 λεπτά, ενώ έχει δώσει και 3 ασίστ. Επίσης έχει μια συμμετοχή στο Κύπελλο και ένα γκολ σε 24 λεπτά.

Ο Καρίμ έχει καταφέρει να γυρίσει την κατάσταση, παρότι ο Χάσι δεν τον χρησιμοποιούσε καθόλου, ενώ τον είχε αποκλείσει και από την λίστα του Champions League.

Διαβάστε επίσης

«Το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν κανονισμένο από τους διαιτητές»

«Το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν κανονισμένο από τους διαιτητές»

Ο Βιγιαφάνιες κατήγγειλε ότι οι διαιτητές ήταν μαζί με τον ΠΑΟΚ στο περσινό αγώνα του Κυπέλλου, προκειμένου η ομάδα του Σαββίδη να πάρει την πρόκριση στον τελικό! Θα επέμβει ο εισαγγελέας; Αυτή είναι η εξυγίανσή τους;

Ποιος Κομίνης; Πλάκα κάνετε;

Ποιος Κομίνης; Πλάκα κάνετε;

Συνεχίζονται οι προκλήσεις από την ΚΕΔ, που όρισε τον Θεσπρωτό ρέφερι στον αγώνα του Κυπέλλου με την ΑΕΚ – Έναν διαιτητή που τα είχε κάνει μαντάρα στο ματς του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ και δεν είχε αποβάλει τον Μάτος – Συνεχόμενες τραγικές διαιτησίες από τον Κομίνη και πάντα κατά του Ολυμπιακού.