Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αυτοκτόνησε» στα Χανιά ο Απόλλων

«Αυτοκτόνησε» στα Χανιά ο Απόλλων
Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018 - 21:37

Πολύ μεγάλη ευκαιρία να φύγει με το διπλό από την Κρήτη και να ανασάνει βαθμολογικά έχασε ο Απόλλων κόντρα στον Πλατανιά στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε τον έλεγχο του ματς, κατάφερε να προηγηθεί στο 68’ με τον Κοντοές με κοντινό σουτ, ωστόσο ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στους Κρητικούς.

Ο Τσόβιτς στο 81’ της αναμέτρησης έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του σε μία φαινομενικά εύκολη σέντρα, με αποτέλεσμα ο Πετρόπουλος να στείλει σε κενή εστία την μπάλα στην εστία του Απόλλωνα για το τελικό 1-1.

Ο βαθμός αυτός δεν αφήνει ικανοποιημένη την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, η οποία δικαιούταν τη νίκη με βάση την εικόνα της, ενώ ο Πλατανιάς παρά τον βαθμό παραμένει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και πολύ κοντά στον υποβιβασμό στην Football League.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1

(Χατζηνικολάου): Κλιάϊτς, Ντικαμονά, Αγγελόπουλος, Πετρόπουλος, Καρυπίδης, Κοροβέσης, Δημούτσος, Ουντότζι, Μάλσα (56’ Πλιάτσικας), Νίλι (71’ Κασαλίτσα), Ενσικουλού

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1

(Παράσχος): Τσόβιτς, Κοντοές, Τσουκαλάς, Ναδάλες, Κονέ, Ζησόπουλος, Αλμπάνης (73’ Μενδρινός), Ελμπάζ ( 46’ Ντεβέσα), Παπάζογλου, Στάθης, Μπαρτολίνι

Διαβάστε επίσης

Ποιος Κομίνης; Πλάκα κάνετε;

Ποιος Κομίνης; Πλάκα κάνετε;

Συνεχίζονται οι προκλήσεις από την ΚΕΔ, που όρισε τον Θεσπρωτό ρέφερι στον αγώνα του Κυπέλλου με την ΑΕΚ – Έναν διαιτητή που τα είχε κάνει μαντάρα στο ματς του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ και δεν είχε αποβάλει τον Μάτος – Συνεχόμενες τραγικές διαιτησίες από τον Κομίνη και πάντα κατά του Ολυμπιακού.

«Το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν κανονισμένο από τους διαιτητές»

«Το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν κανονισμένο από τους διαιτητές»

Ο Βιγιαφάνιες κατήγγειλε ότι οι διαιτητές ήταν μαζί με τον ΠΑΟΚ στο περσινό αγώνα του Κυπέλλου, προκειμένου η ομάδα του Σαββίδη να πάρει την πρόκριση στον τελικό! Θα επέμβει ο εισαγγελέας; Αυτή είναι η εξυγίανσή τους;

Οι… 99 φορές και η επόμενη μέρα

Οι… 99 φορές και η επόμενη μέρα

Το κόρνερ της ισοφάρισης και μια ομάδα που παρά τα προβλήματα που κουβαλάει από την αρχή της σεζόν καλείται να αποδείξει ότι δεν παραδίνεται ποτέ. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.

«Ο Ολυμπιακός δέχεται έναν πόλεμο που δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά - Δεν τα παρατάμε»

«Ο Ολυμπιακός δέχεται έναν πόλεμο που δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά - Δεν τα παρατάμε»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε στην τραγική διαιτησία του Παπαπέτρου στον αγώνα με την ΑΕΚ, στην δήθεν... εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στον ανηλεή πόλεμο που δέχεται ο Θρύλος. Ωστόσο, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, ο Ολυμπιακός δεν σταματάει και θα συνεχίσει να παλεύει.