Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο κ. Μαρινάκης έχει αποδείξει ποιος είναι στον Ολυμπιακό»

«Ο κ. Μαρινάκης έχει αποδείξει ποιος είναι στον Ολυμπιακό»
Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018 - 13:11

Με δηλώσεις που έκανε στο BBC, ο πρώην τεχνικός της Νότιγχαμ Φόρεστ, Μαρκ Γουορμπάρτον αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τα όνειρα που έχει να κάνει ξανά την ομάδα μεγάλη. Ας μην ξεχνάμε πως το 1979 και το 1980, η Νότιγχαμ αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οι οπαδοί της Φόρεστ θα είναι πολύ χαρούμενοι με αυτά που θα δουν στα επόμενα δύο, τρία ή τέσσερα χρόνια», σημείωσε αρχικά ο Γουορμπάρτον, που είναι σίγουρος πως με τον Βαγγέλη Μαρινάκη η Φόρεστ θα καταφέρει να επιστρέψει ξανά στον δρόμο της δόξας.

«Ο κ. Μαρινάκης έχει αποδείξει ποιος είναι στον Ολυμπιακό και νομίζω ότι πρόκειται να δούμε την κάτι ανάλογο και στη Φόρεστ. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος, με μεγάλη ιστορία και παράδοση και πλέον, βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση. Δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό».

Διαβάστε επίσης

Τους διώχνουν...

Τους διώχνουν...

Δεν έχει τέλος ο κατήφορος του ΠΑΟ, καθώς όπως έγινε γνωστό, ο ιδιοκτήτης του κτιρίου, όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΠΑΕ, τους κάνει έξωση.

Αυτά τα ματς χάνει ο Ρομαό

Αυτά τα ματς χάνει ο Ρομαό

Ο Τογκολέζος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στον αγώνα με την ΑΕΚ - Διαβάστε σε ποια παιχνίδια δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί.