Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για τα θύματα της Θύρας 7

Για τα θύματα της Θύρας 7
Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018 - 13:29

Την Πέμπτη συμπληρώνονται 37 χρόνια από εκείνη την αποφράδα ημέρα κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους 21 άτομα. Μετά το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ (6-0), οι καταχαρούμενοι οπαδοί των Πειραιωτών, έτρεξαν από τη Θύρα 7 προς τα αποδυτήρια για να αποθεώσουν τους μεγάλους πρωταγωνιστές, αλλά οι πόρτες ήταν κλειστές, με συνέπεια να επέλθει ο θάνατός τους.

Σήμερα, Τετάρτη, ο Ολυμπιακός παίζει με την ΑΕΚ, όπως τότε και ένας επιπλέον λόγος για να παρθεί η πρόκριση, είναι εκείνα τα θύματα. Που ξεψύχησαν, βλέποντας τη μεγάλη τους αγάπη να κερδίζει την αντίπαλο με 6-0. Αυτό, ας το έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς αν καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση, θα δώσουν χαρά σε όλους.

Και σε αυτούς που βρίσκονται στη γη και σε αυτούς που βρίσκονται στον ουρανό. Ο Ολυμπιακός λοιπόν και πιο συγκεκριμένα οι παίκτες, μπορούν να πάρουν το εισιτήριο απόψε και να τελειώσουν με αυτή την αντίπαλο σε αυτόν τον θεσμό. Μετά βλέπουμε αν αντίπαλος θα είναι ο ΠΑΟΚ με τα κατά συρροή γκολ οφσάιντ.

Πρόκριση και μόνο πρόκριση για τον Ολυμπιακό λοιπόν απόψε, καθώς τα αδέρφια μας στους ουρανούς, είναι σίγουρο πως θα χαρούν πάρα πολύ και αυτοί, εφόσον ο σύλλογος καταφέρει να πάρει αυτό που ζητάει.

Διαβάστε επίσης

Θέλει μόνο πρόκριση

Θέλει μόνο πρόκριση

Με την ΑΕΚ παίζει απόψε ο Ολυμπιακός για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και αναζητά μόνο το καλό αποτέλεσμα. Live στο gavros.gr στις 19:30/CS1.