Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέτοια ματς, μπαίνεις μέσα και τα «καθαρίζεις»...

Τέτοια ματς, μπαίνεις μέσα και τα «καθαρίζεις»...
Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018 - 14:51

Η ομάδα του Ολυμπιακού θα παλέψει απόψε για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Πειραιώτες θέλουν το καλό αποτέλεσμα για να περάσουν και επειδή όλο αυτό το διάστημα πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί από τους αντιπάλους, αν θέλουν να πάρουν αυτό επιθυμούν, είναι να μπουν από την αρχή δυνατά.

Να παλέψουν σε κάθε φάση για κάθε μπάλα και κάθε μπαλιά. Να πηγαίνουν πάντα πρώτοι και να χάσουν ελάχιστες φάσεις. Να δείξουν με λίγα λόγια στον αντίπαλο πως έχουν πάει στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας για να πάρουν την πρόκριση και πως δεν θα φύγουν από εκεί με τίποτα λιγότερο.

Ο Ολυμπιακός καλείται να χαροποιήσει απόψε τους οπαδούς του για πολλούς και διάφορους λόγους. Διότι προέρχεται από μια άσχημη ήττα, διότι έχει μείνει πίσω στην κατάκτηση του τίτλου, διότι το Κύπελλο δεν το σνομπάρει κανείς, διότι αύριο είναι η επέτειος της Θύρας 7, διότι, διότι, διότι...

Από την αρχή δυνατά λοιπόν για τον Ολυμπιακό, με πάθος, ψυχή και «διάβασμα» του αντιπάλου προκειμένου η ομάδα να καταφέρει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, μία πρόκριση που θα έχει πολλά οφέλη.

Διαβάστε επίσης

Στο Ρέντη, ΟΛΟΙ, στις 16:45

Στο Ρέντη, ΟΛΟΙ, στις 16:45

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα βρεθούν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, λίγο πριν την αναχώρησή της για το Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας και τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Άκουσον, άκουσον...

Άκουσον, άκουσον...

Το... τρομερό επιχείρημα της Αστυνομίας μετά τα όσα έκαναν στα Γιάννενα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.