Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προκρίθηκε στους «4» η ΑΕΛ

Προκρίθηκε στους «4» η ΑΕΛ
Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018 - 20:42

Σπουδαία πρόκριση για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε η ΑΕΛ, η οποία επικράτησε με 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα στην παράταση (1-2 το σκορ της κανονικής διάρκειας του ματς).

Οι «βυσσινί» προηγήθηκαν στο σκορ με τον Κριζμάν στο 11’ και σε συνδυασμό με τη νίκη τους στους Ζωσιμάδες με 2-1 στο πρώτο μεταξύ τους ματς φάνηκαν να κλειδώνουν την πρόκριση.

Ο Κόντε, ωστόσο, με 2 εύστοχες εκτελέσεις φάουλ στο 22’ και 82’ έκανε την ανατροπή για τους Ηπειρώτες οδηγώντας το ματς στην παράταση.

Σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι ήθελαν την πρόκριση περισσότερο και κατάφεραν αρχικά να ισοφαρίσουν το ματς στο 99’ με τον Μασούρα και στη συνέχεια να πάρουν και τη νίκη με τον Φατιόν στο 108’ να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι και να σφραγίζει έτσι το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης για την ομάδα του.

ΑΕΛ 3

(Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (65' Γκόλιας), Ναζλίδης (73' Λεοζίνιο), Κρίζμαν (111' Περόνε)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2

(Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Αποστολόπουλος, Μπέριος, Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Γαρουφαλιάς, Βιδάλ, Μανθάτης (70' Ντόλοβατς), Χαλκιαδάκης (89' Γιάκος), Κόντε, Μπετρά (59΄Σολτάνι).

Διαβάστε επίσης

Τα είδαν τα καπνογόνα;

Τα είδαν τα καπνογόνα;

Οι οπαδοί της ΑΕΚ άναψαν καπνογόνα στο γκολ του Χριστοδουλόπουλου με τους «κιτρινόμαυρους» να είναι υπότροποι και να κινδυνεύουν με τιμωρία έδρας.

Οργια από τον Κομίνη

Οργια από τον Κομίνη

Χάρισε κίτρινη κάρτα στον Βράνιες στο 20’ σε τράβηγμα στον Ανσαριφάρντ, ενώ στο 25’ δεν του έδωσε κάρτα σε κεφαλοκλείδωμα στον Μάριν. Θα έπρεπε να είχε αποβληθεί ο Βόσνιος αμυντικός, με τον διαιτητή του αγώνα να ευνοεί σκανδαλωδώς τους «κιτρινόμαυρους».

Πρόβλημα με Σισέ

Πρόβλημα με Σισέ

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός του Ολυμπιακού ένιωσε ενοχλήσεις στο ζέσταμα πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ και έτσι βρίσκεται εκτός 18αδας. Τη θέση του στο βασικό σχήμα πήρε ο Ρομαό, με τον Ζιλέ να βρίσκεται στον άξονα.