Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα είναι πάντα μαζί μας, στις καρδιές και στις μνήμες μας»

«Θα είναι πάντα μαζί μας, στις καρδιές και στις μνήμες μας»
Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018 - 09:21

Σήμερα συμπληρώνονται 37 χρόνια από την αποφράδα εκείνη ημέρα της 8ης Φεβρουαρίου του 1981, ωστόσο, κανείς και ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσει τα 21 αδέρφια μας, που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία της Θύρας 7.

Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα του ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τόνισε ότι τα 21 αδέρφια μας θα είναι για πάντα στις καρδιές στις μνήμες μας!

«Η 8η Φεβρουαρίου είναι ημέρα μνήμης για εμάς, για όλους στην ερυθρόλευκη οικογένεια. Οι 21 φίλαθλοι που έχασαν τη ζωή τους, τόσο άδικα και πρόωρα, θα είναι πάντα μαζί μας, στις καρδιές και στις μνήμες μας, αλλά και σε κάθε αγώνα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, σε κάθε γήπεδο, σε κάθε σπορ. Πάντα παρόντες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η «ερυθρόλευκη» οικογένεια, με πρώτο από όλους τον ηγέτη του Θρύλου, απέτισε για μια ακόμα χρονιά φόρο τιμής στα 21 αδικοχαμένα αδέρφια μας! Οσα χρόνια και να περάσουν, θα είναι πάντα δίπλα μας και θα είναι κομμάτι της ιστορίας του ΘΡΥΛΟΥ της ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Διαβάστε επίσης

Τους πήραν χαμπάρι! Γιγαντιαία σημαία βοηθού και πανό για χαλίφη!

Τους πήραν χαμπάρι! Γιγαντιαία σημαία βοηθού και πανό για χαλίφη!

Τα γκολ-οφσάιντ του Πέλκα έδωσαν τροφή για τρολάρισμα, με τους οπαδούς του Ατρομήτου να φτιάχνουν μια γιγαντιαία σημαία, όπως αυτές που κρατάνε οι βοηθοί – Εβγάλαν στη φόρα τους… εξυγιαντές με πανό στα ρώσικα που έγραφε για χαλίφη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Τραγουδούσα τον ύμνο της Παρτιζάν»!

«Τραγουδούσα τον ύμνο της Παρτιζάν»!

Αποκάλυψη από τον Σάσα Ζντιέλαρ για την αντίδρασή του, ενώ βρισκόταν στον πάγκο του Ολυμπιακού. Με όσα είπε ο Σέρβος έκλεισε την πόρτα της… επιστροφής στον Πειραιά.