Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τραγουδούσα τον ύμνο της Παρτιζάν»!

«Τραγουδούσα τον ύμνο της Παρτιζάν»!
Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018 - 08:12

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Αν υπήρχε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, μετά τον δανεισμό του στην Παρτιζάν, την έσβησε ο Σάσα Ζντιέλαρ με όσα είπε στους συμπατριώτες του. Ο Σέρβος αμυντικός χαφ αποκάλυψε τι έκανε στον πάγκο του Θρύλου, πριν από το πρώτο ματς των προκριματικών του Champions League στο Βελιγράδι.

«Υποστηρίζω την Παρτιζάν από παιδάκι. Είχε πάει μικρός στο μπάσκετ στην Χάλα Πιονίρ και από τότε… κόλλησα. Μου άρεσε η ατμόσφαιρα. Όποτε έπαιζα εναντίον της Παρτιζάν με την ΟΦΚ Βελιγραδίου πάντα ήταν ιδιαίτερα ματς για μένα», είπε μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα mozzartsport ο 23χρονος μέσος και αποκάλυψε το εξής:

«Δίπλα μου καθόταν ο Γιάγκος Βούκοβιτς (σ.σ. οπαδός του Ερυθρού Αστέρα). Από τα μεγάφωνα έπαιζαν τον ύμνο της Παρτιζάν και εγώ τον τραγουδούσα. Έτσι ήταν και όταν έπαιζα στην ΟΦΚ Βελιγραδίου. Βέβαια, όταν μπήκα να παίξω τα άφησα όλα στην άκρη. Εκεί σκεφτόμουν μόνο το καλό της ομάδας μου».

Όσον αφορά τις επιλογές που είχε τόνισε: «Πολλές φορές με πλησίασαν από τον Ερυθρό Αστέρα και είπα όχι. Το ξεκαθάρισα πως είτε στην Παρτιζάν θα πάω, είτε πουθενά. Τελικά έμεινα στον Ολυμπιακό και ο Μπεσνίκ Χάσι με χρησιμοποίησε».

Ο Ζντιέλαρ έχει δοθεί δανεικός από το Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς από την Παρτιζάν.

Διαβάστε επίσης

Τους πήραν χαμπάρι! Γιγαντιαία σημαία βοηθού και πανό για χαλίφη!

Τους πήραν χαμπάρι! Γιγαντιαία σημαία βοηθού και πανό για χαλίφη!

Τα γκολ-οφσάιντ του Πέλκα έδωσαν τροφή για τρολάρισμα, με τους οπαδούς του Ατρομήτου να φτιάχνουν μια γιγαντιαία σημαία, όπως αυτές που κρατάνε οι βοηθοί – Εβγάλαν στη φόρα τους… εξυγιαντές με πανό στα ρώσικα που έγραφε για χαλίφη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ» (pics)

«Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ» (pics)

Νικοπολίδης, Τσόρι, Καμπιάσο, Κοβάσεβιτς, Σαλίνο και Μασάντο τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων και ξεκαθάρισαν πως κανείς και ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσει τα 21 παιδιά που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή.