Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους πήραν χαμπάρι! Γιγαντιαία σημαία βοηθού και πανό για χαλίφη!

Τους πήραν χαμπάρι! Γιγαντιαία σημαία βοηθού και πανό για χαλίφη!
Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018 - 09:44

Για γέλια και για κλάματα είναι η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τους... εξυγιαντές να έχουν γίνει διεθνώς ρεζίλι.

Ολη η Ευρώπη… απόλαυσε το γκολ-οφσάιντ που πέτυχε ο Πέλκας στο πρώτο ματς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και το γκολ-οφσάιντ που έβαλε και πάλι ο Πέλκας στον πρόσφατο αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για τη Σούπερ Λίγκα.

Ολοι πλέον έχουν καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ ευνοείται σκανδαλωδώς από τη διαιτησία, με τα περί εξυγίανσης να προκαλούν γέλιο σε όλη την Ελλάδα! Οι οπαδοί του Ατρομήτου θέλοντας να τρολάρουν τον ΠΑΟΚ και τους δήθεν εξυγιαντές, έφτιαξαν μια γιγαντιαία σημαία, όπως αυτές που κρατάνε οι βοηθοί, και ανάρτησαν ένα πανό, το οποίο έγραφε: «Φαντάζει ωραία off-side η σημαία».

Παράλληλα, οι οπαδοί του Ατρομήτου ανάρτησαν ένα πανό στα ρώσικα, το οποίο έγραφε: «Σήμερα μαζευτήκαμε εδώ για να κάψουμε τον χαλίφη και κλόουν του ελληνικού ποδοσφαίρου», έγραφε χαρακτηριστικά. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν στη φόρα τα κακώς κείμενα και εξέθεσαν για ακόμα μια φορά τους δήθεν εξυγιαντές.

Ποιος είναι άραγε ο χαλίφης; Τους έχουν πάρει χαμπάρι και τους κάνουν πλάκα, όπου τους βρουν…

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

Χρόνια Πολλά Θρύλε (pic)

Χρόνια Πολλά Θρύλε (pic)

Ο Ηλίας Ρωσίδης έχει σήμερα τα γενέθλιά του και η ΠΑΕ Ολυμπιακός του ευχήθηκε τα καλύτερα μέσω των social media.

«Τραγουδούσα τον ύμνο της Παρτιζάν»!

«Τραγουδούσα τον ύμνο της Παρτιζάν»!

Αποκάλυψη από τον Σάσα Ζντιέλαρ για την αντίδρασή του, ενώ βρισκόταν στον πάγκο του Ολυμπιακού. Με όσα είπε ο Σέρβος έκλεισε την πόρτα της… επιστροφής στον Πειραιά.