Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μήνυμα του Καπίνο στον Θρύλο και το «σε πιστεύω, θα πετύχεις» του Προτό!

Το μήνυμα του Καπίνο στον Θρύλο και το «σε πιστεύω, θα πετύχεις» του Προτό!
Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018 - 10:52

Η παρουσία του Στέφανου Καπίνο στον Ολυμπιακό πέρασε από χίλια κύματα. Η αποχώρησή του για τη Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν απλώς μία φυσική συνέχεια της καριέρας του, από τη στιγμή που το κεφάλαιο Ολυμπιακός έκλεισε για τον Ελληνα γκολκίπερ. Ο ίδιος, ωστόσο, στο «αντίο» του στους «ερυθρόλευκους» φρόντισε να δείξει ότι κρατάει μόνο τις καλές στιγμές, ενώ δήλωσε σίγουρος για επάνοδο των Πειραιωτών στις επιτυχίες.

Αναλυτικά το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Καπίνο στο Instagram ανέφερε τα εξής: «Το να στέκεσαι κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού είναι μια μεγάλη ευθύνη, αλλά και τεράστια τιμή, γι' αυτό και προσπάθησα σε όλη αυτή τη διαδρομή, από το καλοκαίρι του 2015, να είμαι αντάξιος της ιστορίας του συλλόγου και να δίνω το 100% του εαυτού μου, με μοναδικό σκοπό την επίτευξη των στόχων μας, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο τη διοίκηση, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και φυσικά τον κόσμο του Ολυμπιακού για την υποστήριξη και τη δύναμη που μου έδινε, ακόμα και σε δύσκολες βραδιές που πάντα θα περάσει ένας τερματοφύλακας.
Είμαι βέβαιος ότι η ομάδα θα καταφέρει να επιστρέψει στην κορυφή πολύ σύντομα».

Η αποχώρηση του Καπίνο άγγιξε και τον Σίλβιο Προτό, ο οποίος έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στον Ελληνα πορτιέρο. Εκφράζοντας, μάλιστα, την πεποίθησή του ότι θα πετύχει. «Στέφανε πιστεύω σε εσένα. Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό κάθε μέρα και σίγουρα θα πετύχεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βέλγος γκολκίπερ του Θρύλου στον προκάτοχό του. Δείχνοντας ότι η σχέση τους παρέμεινε άριστη και μετά την τιμωρία του Καπίνο, αλλά και ότι είναι ένας σπουδαίος χαρακτήρας και σπουδαία προσωπικότητα, που αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Για μια νέα αρχή...

Για μια νέα αρχή...

Από εδώ και πέρα, ο Ολυμπιακός, οφείλει να κερδίσει όλα τα παιχνίδια, για ό,τι καλύτερο βγει.

Χρόνια Πολλά Θρύλε (pic)

Χρόνια Πολλά Θρύλε (pic)

Ο Ηλίας Ρωσίδης έχει σήμερα τα γενέθλιά του και η ΠΑΕ Ολυμπιακός του ευχήθηκε τα καλύτερα μέσω των social media.