Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να δείξει τον χαρακτήρα του!

Να δείξει τον χαρακτήρα του!
Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018 - 12:54

Αντίδραση περίμενε στη ρεβάνς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο ο κόσμος του Ολυμπιακού, αλλά αυτή δεν ήρθε. Η ομάδα έχασε με 2-1, αποκλείστηκε και πλέον, όλο το βάρος έχει πέσει στο πρωτάθλημα και την ανατροπή της διαφοράς. Αν και τα πράγματα είναι δύσκολα. Ο Ολυμπιακός βέβαια, δεν έχει να κάνει κάτι άλλο, εκτός από το να κοιτάξει μπροστά.

Και αυτό θα το κάνει, επιδεικνύοντας τον χαρακτήρα του στο γήπεδο. Γιατί ο Ολυμπιακός έχει παίκτες αξίας και οι οποίοι μπορούν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους και να τον οδηγήσουν στην επιτυχία. Μιραλάς, Οφόε, Μάριν, Φορτούνης, είναι μερικοί από αυτούς, απλά στα τελευταία παιχνίδια κάτι δεν έχει πάει καλά και οι νίκες δεν έχουν έρθει.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν μπορεί να δείξει τον χαρακτήρα του. Ο σύλλογος τον έχει «χτίσει» όλα αυτά τα χρόνια και μπορεί να τον «χρησιμοποιήσει», ώστε να κερδίσει τα ματς. Δύσκολες αυτές οι ώρες για την ομάδα, αλλά όλοι μαζί μπορούν να παίξουν με τέτοιον τρόπο, που να δείχνει στους αντιπάλους πως ο Ολυμπιακός είναι εδώ και πως τίποτα δεν έχει κριθεί.

Διαβάστε επίσης

Στο Ρέντη για τον Ένγκελς

Στο Ρέντη για τον Ένγκελς

Μια επίσκεψη από το... παρελθόν είχαν χθες στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, με το επίκεντρο του ενδιαφέροντος να είναι ο Βέλγος στόπερ.

Για μια νέα αρχή...

Για μια νέα αρχή...

Από εδώ και πέρα, ο Ολυμπιακός, οφείλει να κερδίσει όλα τα παιχνίδια, για ό,τι καλύτερο βγει.