Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Ρέντη για τον Ένγκελς

Στο Ρέντη για τον Ένγκελς
Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018 - 13:37

Μια ευχάριστη επίσκεψη από το παρελθόν είχαν χθες οι άνθρωποι στο Ρέντη και γενικότερα ο σύλλογος. Όπως γράφει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι Πειραιώτες καλοδέχτηκαν τον Κρις βαν Πιούβελντε. Για όσους δεν τον θυμούνται, ήταν στενός συνεργάτης του Τροντ Σόλιντ, όταν ο Νορβηγός είχε θητεύσει στον πάγκο του Ολυμπιακού τη σεζόν 2005-06 και τη μισή του 2006-07, όταν αντικαταστάθηκε από τον Τάκη Λεμονή.

Ο Βαν Πιούβελντε λοιπόν, βρέθηκε χθες στο Ρέντη και ο λόγος της επίσκεψής του ήταν ο Μπιορν Ένγκελς. Έχει κάνει καλή σεζόν με τον Ολυμπιακό ο Βέλγος στόπερ και πολλές είναι οι φορές που έχουμε διαβάσει στο εξωτερικό πως οι φωνές για κλήση του στην Εθνική ομάδα που θα ταξιδέψει στη Ρωσία για το Μουντιάλ, γίνονται ολοένα και περισσότερες.

Ο Βαν Πιούβελντε λοιπόν «σαρώνει» όλη την Ευρώπη για τους παίκτες με τους οποίους θα μπορέσει να στελεχωθεί το Βέλγιο στο επόμενο παγκόσμιο Κύπελλο και η επίσκεψή του αφορούσε κατά ένα μεγάλο ποσοστό, στον Ένγκελς. Οι δυο τους μίλησαν και από ό,τι φαίνεται, ο στόπερ του Θρύλου ίσως να βρίσκεται στα πλάνα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Κατά την επίσκεψή του βέβαια, ο Βαν Πιούβλεντε δεν έχασε την ευκαιρία να τα πει και με τους άλλους Βέλγους της ομάδας του Ολυμπιακού, όπως είναι, άλλωστε, οι Σίλβιο Προτό, Βαντίς Οτζίτζα Οφόε και Κέβι Μιραλάς. Ο Βαν Πιούβελντε αυτή τη στιγμή, είναι τεχνικός διευθυντής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Βελγίου.

Διαβάστε επίσης

«Όλοι μας έχουμε ποιότητα»

«Όλοι μας έχουμε ποιότητα»

Την πίστη του πως ο Ολυμπιακός θα κάνει το παν έως το τέλος της σεζόν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εξέφρασε ο Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Να δείξει τον χαρακτήρα του!

Να δείξει τον χαρακτήρα του!

Ο Ολυμπιακός έχει «χτίσει» όλα αυτά τα χρόνια, κάτι που δεν έχουν οι άλλοι. Και δεν είναι άλλο από τον χαρακτήρα του.

Για μια νέα αρχή...

Για μια νέα αρχή...

Από εδώ και πέρα, ο Ολυμπιακός, οφείλει να κερδίσει όλα τα παιχνίδια, για ό,τι καλύτερο βγει.