Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η μεγάλη επιθυμία του Μιραλάς!

Η μεγάλη επιθυμία του Μιραλάς!
Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018 - 14:31

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή έκανε πριν από μερικές εβδομάδες ο Ολυμπιακός, καθώς απέσπασε την υπογραφή του Κέβιν Μιραλάς. Ενός παίκτη που τις δύο πρώτες του σεζόν στην ομάδα, σημείωσε 34 γκολ και βοήθησε σημαντικά τον Ολυμπιακό να πάρει δύο πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο Ελλάδας.

Μέχρι στιγμής, ο Βέλγος δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει όσο θα ήθελε τον Θρύλο. Δεν έχει βάλει έως τώρα κανένα γκολ και αυτό δείχνει πως είναι ακόμα επηρεασμένος από την παραγκωνισμό του στην Έβερτον. Πάντως, ο ίδιος επιθυμεί να βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό και μάλιστα, άμεσα.

Είναι κάτι που το έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό του ο Βέλγος, ο οποίος είναι κατά κάποιον τρόπο «σκασμένος» για το γεγονός που τον θέλει να μην έχει βοηθήσει ακόμα την ομάδα έτσι όπως επιθυμεί. Πάντως, με τα παιχνίδια που να απομένουν ακόμα να είναι δέκα, ο Βέλγος έχει 900 λεπτά μπροστά του προκειμένου να κάνει αυτό που θέλει.

Αυτός είναι, άλλωστε, ο κύριος λόγος που ήρθε στην ομάδα. Να τη βοηθήσει και να γίνει το πρώτο της «βιολί». Ο δεύτερος, είναι για να πάρει ξανά παιχνίδια στα πόδια του και να βάλει σοβαρή υποψηφιότητα για να ταξιδέψει με την Εθνική ομάδα του Βελγίου στα γήπεδα της Ρωσίας το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

«Όλοι μας έχουμε ποιότητα»

«Όλοι μας έχουμε ποιότητα»

Την πίστη του πως ο Ολυμπιακός θα κάνει το παν έως το τέλος της σεζόν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εξέφρασε ο Ούρος Τζούρτζεβιτς.