Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αλητεία Τζήλου! Μόνο 3 λεπτά καθυστερήσεις…

Αλητεία Τζήλου! Μόνο 3 λεπτά καθυστερήσεις…
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 - 09:23

Ακόμη μία διαιτητική αλητεία πραγματοποιήθηκε στο ματς του Ολυμπιακού στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Τζήλος άφηνε σε όλο το ματς ατιμώρητο το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να έχουν δεχτεί πολλά και σκληρά μαρκαρίσματα, τα οποία δεν τιμωρήθηκαν ούτε με κίτρινη κάρτα. Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο μέρος έχασαν τους Φορτούνη και Μιραλάς με προβλήματα τραυματισμών, με τον Τζήλο να μην τιμωρεί τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των παικτών του Ατρομήτου.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι Περιστεριώτες να συνεχίσουν και στο 2ο μέρος να χτυπούν στο ψαχνό…, αφού πήραν πρέφα ότι ο Τζήλος δεν πρόκειται να τους τιμωρήσει. Στο 55’ ο Ντάουντα χτύπησε τον Ταχτσίδη, στο 12’ ο Μάντσον έκανε δυνατό μαρκάρισμα στον Μιραλάς, ενώ πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο ίδιος παίκτης συνέχισε στο ίδιο σκληρό παιχνίδι, μένοντας ατιμώρητος. Μέχρι και ο ίδιος δεν γνώριζε πως την είχε γλιτώσει και δεν είχε αποβληθεί συνεχίζοντας έτσι το σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι. Βρήκαν τον Τζήλο και έκαναν ότι ήθελαν οι παίκτες του Ατρομήτου με τον Ουαρντά επίσης να έπρεπε να είχε αποβληθεί, αφού σε όλο το ματς έκανε χειρονομίες στον κόσμο του Ολυμπιακού, προκαλώντας, ωστόσο ο Λαρισαίος ρέφερι είχε κλείσει τα μάτια...

Αποκορύφωμα, ωστόσο, της ντροπιαστικής του διαιτησίας ήταν η απόφασή του να δώσει στο τέλος ΜΟΝΟ 3 λεπτά καθυστερήσεις στον αγώνα, όσα λεπτά δηλαδή βρισκόταν στο έδαφος ο Παναγιώτης Ταχτσίδης… Απίθανα πράγματα από τον διαιτητή του αγώνα, ο οποίος όπως φάνηκε ήθελε γρήγορα να τελειώσει το ματς και να μην αφήσει τον Ολυμπιακό να διεκδικήσει στο τέλος το διπλό.

Διαβάστε επίσης: Οργια από τον Τζήλο

Διαβάστε επίσης

Όλα τα είχαμε, ήρθε και ο Τζήλος

Όλα τα είχαμε, ήρθε και ο Τζήλος

Ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι εκτός από τον Ατρόμητο, είχε απέναντί του και τον Λαρισαίο ρέφερι, ο οποίος πραγματοποίησε μια προκλητική και απαράδεκτη διαιτησία – Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν δύο φορές να κυνηγούν στο σκορ κι εν τέλει πήραν έναν πόντο, ισοφαρίζοντας στο φινάλε σε 2-2.

Ξυλοκοπήθηκε ο αναλυτής του Ολυμπιακού...

Ξυλοκοπήθηκε ο αναλυτής του Ολυμπιακού...

Ο αναλυτής του Ολυμπιακού μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Περιστέρι, προσπάθησε να κατέβει από τα δημοσιογραφικά στον αγωνιστικό χώρο και δέχθηκε επίθεση από οπαδούς - Τον χτύπησαν και τον πέταξαν από τις σκάλες!