Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα σημασία παίρνει ο αγώνας με τον Πανιώνιο

Νέα σημασία παίρνει ο αγώνας με τον Πανιώνιο
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 - 15:55

Με τον Πανιώνιο κοντράρεται σε μερικές ημέρες ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα Ελλάδας. Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε μια άσχημη φάση τούτη την περίοδο και χρειάζονται τη νίκη με την οποία θα επιστρέψει το καλό κλίμα στις τάξεις τους. Απλά αυτή η αναμέτρηση παίρνει μια άλλη σημασία, λόγω των απουσιών που ενδέχεται να έχει η ομάδα.

Κατ' αρχάς, ο Αλεξί Ρομαό δεν θα παίξει, καθώς θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία «ημέρα» της τιμωρίας του. Επίσης, μη διαθέσιμος θα είναι και ο Φελίπε Πάρντο, που θα εκτίσει κι αυτός την ποινή του στον αγώνα με τους Νεοσμυρνιώτες. Άρα, μείον δύο για τον Ολυμπιακό.

Αυτοί οι δύο ίσως, όμως, γίνουν μείον τρεις, τέσσερις ή πέντε. Και για να είμαστε πιο ακριβείς με αυτά που γράφουμε, τούτη την ώρα, φαίνεται δύσκολο να αγωνιστούν οι Κώστας Φορτούνης, Κέβιν Μιραλάς και Παναγιώτης Ταχτσίδης. Καθώς, ο πρώτος υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική, ο δεύτερος έχει ενοχλήσεις στον ώμο και ο τρίτος αντιμετωπίζει πρόβλημα στα πλευρά, ενώ είχε και λιποθυμικό επεισόδιο στο ματς με τον Ατρόμητο.

Η κατάσταση των τριών παικτών θα επανεκτιμάται καθημερινά από το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών, αλλά τούτη την ώρα και με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή, φαίνεται δύσκολο να προλάβουν τη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Διαβάστε επίσης

Σε απολογία ο Ολυμπιακός

Σε απολογία ο Ολυμπιακός

Σε απολογία κλήθηκε ο Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο, που έγινε στο Περιστέρι.

Μεγάλος φόβος στην Λαμία για επεισόδια ενόψει ΠΑΟΚ

Μεγάλος φόβος στην Λαμία για επεισόδια ενόψει ΠΑΟΚ

Οι άνθρωποι της ομάδας της Φθιώτιδας ανησυχούν για πιθανά επεισόδια στο ματς με τον ΠΑΟΚ, έπειτα από τα όσα συνέβησαν με τους οπαδούς των Θεσσαλονικιών στα Ιωάννινα, με τα «ντου» και τις σοβαρές ζημιές στους Ζωσιμάδες.

Η άμυνα δίνει πρωταθλήματα

Η άμυνα δίνει πρωταθλήματα

Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που ο Ολυμπιακός δέχεται τόσα πολλά γκολ. Δείτε τι έχει κάνει τις περασμένες σεζόν.