Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χατζισαφί, είκοσι με... τόνο!

Χατζισαφί, είκοσι με... τόνο!
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 - 13:48

Ο Ολυμπιακός κατάφερε στον αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο να αποσπάσει την ισοπαλία στο τέλος, καθώς μετά το άστοχο πέναλτι του Τζούρτζεβιτς και την απόκρουση του Γιαννιώτη, ο Εχσάν Χατζισαφί βρέθηκε στη σωστή θέση, σκοράροντας και χαρίζοντας τον πολύτιμο βαθμό στον Ολυμπιακό, έτσι όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι.

Αξίζει να τονιστεί πως ο Ιρανός μπακ έγινε ο 20ός διαφορετικός σκόρερ τη φετινή σεζόν. Είκοσι με τόνο λοιπόν για τον παίκτη του Ολυμπιακού, που μπόρεσε να βάλει το γκολ της ισοφάρισης και πρώτο του, σε κρίσιμο σημείο για τον αγώνα, μόλις στις πρώτες του συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, από το υπάρχον ρόστερ, ο Ιρανός μπακ είναι ο 17ος που σκοράρει για τον Ολυμπιακό και η αλήθεια είναι πως σπάνια φέτος έχει βοηθήσει επιθετικά την ομάδα, παίκτης της άμυνας. Δεν λέμε πως αυτή είναι η δουλειά τους, αλλά θα μπορούσαν να βοηθήσουν περισσότερο.

Με τον Χατζισαφί να καταφέρνει να σκοράρει και να δηλώνει έτοιμος και προπάντων «παρών», όπου τον χρειαστεί η ομάδα.

Διαβάστε επίσης

ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ!

ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ!

Με αυτή τη λογική θα πρέπει να μπαίνουν σε κάθε αγώνα οι Πειραιώτες, καθώς όλοι έχουμε διαπιστώσει πώς τους αντιμετωπίζουν. Από τους διαιτητές μέχρι τους αντιπάλους.

«Όλα τα μάτια στον Μίλιτς»

«Όλα τα μάτια στον Μίλιτς»

Η Νάπολι, ολοένα και στρέφεται περισσότερο στην περίπτωση του Κροάτη μπακ, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

«Αναλαμβάνει» ο Γκαρθία

«Αναλαμβάνει» ο Γκαρθία

Στην προπόνηση της Τετάρτης θα δώσει τελικά το «παρών» ο Ισπανός τεχνικός, καθώς η υγεία του, δεν του επιτρέπει να παρευρεθεί σήμερα, Τρίτη.