Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ!

ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ!
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 - 13:58

Στον αγώνα με τον Ατρόμητο, διαπιστώσαμε όλοι μας πώς θα αντιμετωπίζουν από εδώ και πέρα τον Ολυμπιακό. Οι διαιτητές θα σφυρίζουν ό,τι συμφέρει τον αντίπαλο και οι αντίπαλοι από τη μεριά τους θα έχουν το ελεύθερο να σπάνε πλευρά, να βγάζουν ώμους και να κλωτσάνε στο ψαχνό. Τα είδαμε όλοι μας τα δείγματα.

Επειδή λοιπόν θα υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση από όλους γενικότερα σε κάθε αγώνα, καλά θα κάνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού να μπαίνουν μέσα με τη νοοτροπία του νικητή, αλλά και του πολεμιστή, μέσα σε ποδοσφαιρικά πάντα πλαίσια.

Να είναι πιο δυνατοί στις φάσεις, να μην μασάνε με λίγα λόγια και εκεί που πρέπει, να είναι κι αυτοί με το μαχαίρι στα δόντια. Είναι η νέα αντιμετώπιση των αντιπάλων προς τον Ολυμπιακό και οι Πειραιώτες καλά θα κάνουν να εγκλιματιστούν, έχοντας δει βέβαια από τη μεριά τους τα λάθη που έχουν κάνει και οι νίκες δεν έρχονται.

Διαβάστε επίσης

Χατζισαφί, είκοσι με... τόνο!

Χατζισαφί, είκοσι με... τόνο!

Ο Ιρανός μπακ κατάφερε να χριστεί σκόρερ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, δείχνοντας πως μπορεί να αποτελέσει έναν εκ των οποίων θα στηριχτεί η ομάδα.

«Όλα τα μάτια στον Μίλιτς»

«Όλα τα μάτια στον Μίλιτς»

Η Νάπολι, ολοένα και στρέφεται περισσότερο στην περίπτωση του Κροάτη μπακ, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.