Ντουντούκα
Καλωσήρθες Γκιγιέρμε στον Ολυμπιακό!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το σχέδιο για τον «επόμενο» Ολυμπιακό

Το σχέδιο για τον «επόμενο» Ολυμπιακό
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 - 14:59

Η χρονιά δεν εξελίσσεται καλά για τον Ολυμπιακό, καθώς πέραν της άσχημης αγωνιστικής εικόνας, του κυνηγητού από τη διαιτησία, ήρθε και η τιμωρία των -3 βαθμών, αν και η ποινή είναι εφέσιμη... Ο Ολυμπιακός είναι τρίτος στη βαθμολογία, αλλά θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό από εδώ και πέρα, έστω και αν φαίνεται πως το πρωτάθλημα έχει χαθεί σε μεγάλο ποσοστό.

Να τονιστεί, πάντως, πως στην ομάδα, με δεδομένες τις εκκαθαρίσεις που θα γίνουν στο καλοκαίρι, ο Όσκαρ Γκαρθία, για να έχει μια πιο πλήρη εικόνα από όλους τους παίκτες, ενδέχεται να δούμε από εδώ και πέρα, εκείνους που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Για παράδειγμα, Αντρέ Μαρτίνς και Σεμπά δεν έχουν πολύ χρόνο. Προκειμένου λοιπόν να έχουν μια πιο πλήρη εικόνα στην ομάδα, όλοι οι παίκτες θα πάρουν τον χρόνο τους και αυτό θα βοηθήσει τον Γκαρθία να βγάλει πιο ασφαλή συμπεράσματα, καθώς δεν θέλει να αδικήσει κανέναν με τις επιλογές του.

Ο Ισπανός τεχνικός λοιπόν, σκοπεύει να περάσει από το... μικροσκόπιο όλους τους παίκτες σε αυτά τα εννέα ματς που απομένουν έως τη λήξη της σεζόν και θα το κάνει αυτό για να δει όλη την εικόνα της ομάδας και για να ξέρει σε ποιους μπορεί να στηριχτεί ενόψει της νέας σεζόν που θα αρχίσει φυσικά από αυτό το καλοκαίρι με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης

Η άμυνα δίνει πρωταθλήματα

Η άμυνα δίνει πρωταθλήματα

Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που ο Ολυμπιακός δέχεται τόσα πολλά γκολ. Δείτε τι έχει κάνει τις περασμένες σεζόν.