Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Ρέντη ο Γκαρθία παρά το ρεπό

Στο Ρέντη ο Γκαρθία παρά το ρεπό
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 - 10:58

Η περιπέτεια με την υγεία του τον έχει κρατήσει μακριά από τις υποχρεώσεις της ομάδας σε ένα σημείο που ο Ολυμπιακός βιώνει δύσκολες στιγμές. Ο Όσκαρ Γκαρθία όλες αυτές τις ημέρες έχει το μυαλό του στο Ρέντη. Πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο πήγε στο προπονητικό κέντρο και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, ενώ το είχε παλέψει να πάει και στο ΟΑΚΑ.

Πάνω απ’ όλα είναι υγεία, όμως ξέρει καλά και ο ίδιος ότι αυτή η περίοδος είναι πολύ ζόρικη για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Γνωρίζει πως καλείται να διαχειριστεί μία δύσκολη κατάσταση με την ομάδα να προέρχεται από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Ο Όσκαρ Γκαρθία βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Ρέντη. Η ομάδα είχε ρεπό, όμως, εκείνος μαζί με τους συνεργάτες του πήγε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού. Είχαν μία μίνι σύσκεψη προφανώς για τη συνέχεια και από την Τετάρτη θα πιάσει κανονικά δουλειά, αφού επιστρέφουν στη δράση και οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου.

Και για τον ίδιο δεν είναι απλό όλο αυτό που έχει συμβεί και από εδώ και στο εξής καλείται να διαχειριστεί ποδοσφαιριστές που η ψυχολογία τους δεν βρίσκεται και στο καλύτερο σημείο. Η σεζόν, όμως, δεν έχει τελειώσει και ο Ολυμπιακός έχει μπροστά το σημαντικά ματς.

Διαβάστε επίσης

Εφεσιβάλει ο Ολυμπιακός

Εφεσιβάλει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πρόκειται να εφεσιβάλει την εξοντωτική ποινή των -3 πόντων, των δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και των 90 χιλιάδων ευρώ πρόστιμο.

Βαρύ χρηματικό πρόστιμο στον Τζούρτζεβιτς

Βαρύ χρηματικό πρόστιμο στον Τζούρτζεβιτς

Ο Σέρβος επιθετικός τιμωρήθηκε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού με χρηματικό πρόστιμο, γιατί στον αγώνα με τον Ατρόμητο εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισαν οι Πειραιώτες, ενώ η εντολή ήταν να το εκτελέσει άλλος ποδοσφαιριστής.