Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι «παίχτηκε» στο περσινό ΠΑΟΚ-Κέρκυρα

Τι «παίχτηκε» στο περσινό ΠΑΟΚ-Κέρκυρα
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 - 10:11

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών αρχών βρίσκονται αρκετά παιχνίδια της Super League, ανάμεσά τους και εκείνο της περσινής σεζόν κόντρα στον ΠΑΟΚ και την Κέρκυρα για το πρωτάθλημα. Εκεί όπου το σκορ ημιχρόνου ήταν το 3-1 και το τελικό, 5-1. Σύμφωνα λοιπόν με αυτά που γράφει η «Livesport», η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας ζητάει από όλες τις εταιρείες στοιχηματισμού να γνωστοποιήσουν διάφορα στοιχεία για μερικούς αγώνες.

Το έγγραφο με τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα, έχει αύξοντα αριθμό το 49, κάτι που σημαίνει πως έχουν υπάρξει κι άλλοι με... ύποπτο στοιχηματισμό. Τι ακριβώς συμβαίνει λοιπόν στο ματς των Θεσσαλονικέων με τους νησιώτες; Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε.

Έχουν ζητηθεί όλα τα στοιχεία από όσους παίκτες είχαν ποντάρει ότι στο πρώτο ημίχρονο η Κέρκυρα θα έχανε από τον ΠΑΟΚ με δύο γκολ και πάνω (3-1 ήταν το ημίχρονο), τη στιγμή που πόνταραν σε ζωντανό στοιχηματισμό, την ώρα που είχαν επίσης ποντάρει πως στο πρώτο μέρος θα είχαν σημειωθεί τέσσερα γκολ. Κάτι το οποίο έγινε.

Η έρευνα της οποίας τα έγγραφα θα πρέπει να έχουν σταλεί στους αρμόδιους έως τις 16 Φεβρουαρίου, ζητάει όλα τα στοιχεία των παικτών που πόνταραν στον αγώνα, το όνομα χρήστη του κάθε παίκτη για τον λογαριασμό του και το e-mail του, το ποσό που στοιχημάτισε και τον τρόπο που αποδόθηκε στους δικαιούχους.

Μάλιστα, θα γίνει τόσο ενδελεχής έρευνα για να διαπιστωθεί πώς έγινε το ποντάρισμα, από πού, με ηλεκτρονικές διευθύνσεις, IP και ό,τι άλλο μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία τούτη τη στιγμή για τη διαλεύκανση της υπόθεσης ενός αγώνα, που από τότε είχε προκαλέσει το κοινό με αυτά που είχαν γίνει.

Τότε λοιπόν, για εκείνον τον αγώνα, οι αποδόσεις ήταν ιδιαιτέρως προσοδοφόρες για όσους είχαν έμπνευση για να στοιχηματίσουν, ενώ και κατά τη διάρκεια του ζωντανού στοιχηματισμού, τα ποσοστά των αποδόσεων ήταν πάρα πολύ ευνοϊκά, επαναλαμβάνουμε για όσους είχαν την έμπνευση να ποντάρουν. Και προκαλεί εντύπωση το γεγονός πώς, όσοι από τους παίκτες που φέρεται να πόνταραν, έπεσαν μέσα στα γκολ διαφοράς του ημιχρόνου, αλλά και στον αριθμό των γκολ που θα έμπαιναν στο Α' μέρος.

Διαβάστε επίσης

Βαρύ χρηματικό πρόστιμο στον Τζούρτζεβιτς

Βαρύ χρηματικό πρόστιμο στον Τζούρτζεβιτς

Ο Σέρβος επιθετικός τιμωρήθηκε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού με χρηματικό πρόστιμο, γιατί στον αγώνα με τον Ατρόμητο εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισαν οι Πειραιώτες, ενώ η εντολή ήταν να το εκτελέσει άλλος ποδοσφαιριστής.

Στο Ρέντη ο Γκαρθία παρά το ρεπό

Στο Ρέντη ο Γκαρθία παρά το ρεπό

Ο Καταλανός βρέθηκε το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο, είχε σύσκεψη με τους συνεργάτες του και από Τετάρτη επιστρέφει στη δράση.

Μεγάλος φόβος στην Λαμία για επεισόδια ενόψει ΠΑΟΚ

Μεγάλος φόβος στην Λαμία για επεισόδια ενόψει ΠΑΟΚ

Οι άνθρωποι της ομάδας της Φθιώτιδας ανησυχούν για πιθανά επεισόδια στο ματς με τον ΠΑΟΚ, έπειτα από τα όσα συνέβησαν με τους οπαδούς των Θεσσαλονικιών στα Ιωάννινα, με τα «ντου» και τις σοβαρές ζημιές στους Ζωσιμάδες.