Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κινεζικές σειρήνες για Πάρντο

Κινεζικές σειρήνες για Πάρντο
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 - 12:48

Πριν από μερικές ημέρες, είχε γίνει γνωστό πως ο Ολυμπιακός έβλεπε έναν παίκτη του να εξετάζεται από σύλλογο του εξωτερικού. Ο λόγος γινόταν για τον Σεμπά και το ενδιαφέρον που είχε εκφραστεί για το πρόσωπό του, ήταν από ομάδα της Κίνας. Και μέχρι στιγμής, τα πράγματα δεν φαίνονται να έχουν εξελιχτεί.

Από εκεί και πέρα, δεν είναι ο μοναδικός παίκτης από τον Ολυμπιακό που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κινεζικής ομάδας, αφού όπως γράφει στο σημερινό του φύλλο ο «ΓΑΥΡΟΣ», σύλλογος από την εν λόγω ασιατική χώρα έχει εκφραστεί θετικά για τον Φελίπε Πάρντο. Έναν παίκτη που έχει κι αυτός φτιάξει το όνομά του.

Ίσως, πάντως, το ενδιαφέρον να αφορά περισσότερες από μία ομάδες για τον Κολομβιανό και αυτό εξηγείται εύκολα, αν δει κανείς πόσοι Πορτογάλοι κοουτσάρουν στην Κίνα. Συν τοις άλλοις, ο ίδιος ο Πάρντο έχει συνεργαστεί με αρκετούς Ίβηρες τεχνικούς, τόσο κατά το διάστημα που βρίσκεται στον Ολυμπιακό, όσο και όταν αγωνιζόταν στην ομάδα της Μπράγκα.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να τονιστεί πως το ίδιο δημοσίευμα κάνει λόγο πως ο Κολομβιανός θέλει χρόνο συμμετοχής, όπου και να βρίσκεται, καθώς στόχος του είναι να ετοιμαστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και καλά, ώστε να κληθεί στην αποστολή της Εθνικής του ομάδας για το Μουντιάλ που θα γίνει στα γήπεδα της Ρωσίας αυτό το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Αυτοί που μένουν!

Αυτοί που μένουν!

Οι εκκαθαρίσεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι δεδομένο πως θα γίνουν αυτό το καλοκαίρι - Διαβάστε ποιοι έχουν προβάδισμα να μείνουν.

Δύο, πιο κοντά, ένας, πιο μακριά...

Δύο, πιο κοντά, ένας, πιο μακριά...

Τι γίνεται με τις περιπτώσεις των Κώστα Φορτούνη, Κέβιν Μιραλάς και Παναγιώτη Ταχτσίδη, ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο.