Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόσο πολύτιμος είναι ο Ρομαό...

Πόσο πολύτιμος είναι ο Ρομαό...
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 - 13:58

Μόνο και μόνο να τον βλέπεις να αγωνίζεται, καταλαβαίνεις πόσο παθιασμένος είναι στο παιχνίδι του ο Αλεξί Ρομαό. Είτε αντίπαλος είναι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είτε η Κέρκυρα με τον Πλατανιά, ο Τογκολέζος μέσος κάνει ό,τι μπορεί, πάντα με δύναμη και πάθος, για να βοηθήσει την ομάδα. Και αυτό το έκανε από την πρώτη στιγμή που ήρθε. Και δεν ήρθε με τυμπανοκρουσίες...

Καλώς η κακώς, δεν χρειάστηκε να περάσουν πολλά ματς για να καταλάβουμε πόσο καλή δουλειά κάνει στο κέντρο ο παίκτης. Μία «ημέρα» έλειψε και θα λείψει ακόμα μία για να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του. Και η πραγματικότητα είναι πως ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε διαφορετικός χωρίς αυτόν στη σύνθεσή του.

Είναι από τους λίγους στην ομάδα που κάνουν τόσα πολλά πράγματα στο γήπεδο και πραγματικά αποτελεί έναν από τους παίκτες, που ο... κόσμος να γυρίσει ανάποδα, αυτός δεν χάνει τη θέση του. Ο Τογκολέζος είναι πάρα πολύ χρήσιμος στην ομάδα και όλοι είδαμε τι γίνεται όταν δεν παίζει ή όταν δεν παίζει καλά.

Με το δεύτερο σκέλος να συμβαίνει σπάνια.

Διαβάστε επίσης

Ο Νεοφυτιάδης στον Ναό

Ο Νεοφυτιάδης στον Ναό

Ο διαιτητής από την ΕΠΣ Κορινθίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Θρύλου με τον Πανιώνιο, για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αυτό ναι... είναι 50-50!

Αυτό ναι... είναι 50-50!

Κάποιοι... ευαγγελίζονται την εξυγίανση και το καλό που κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όλως τυχαίως αδικώντας κατάφωρα τον Ολυμπιακό - Διαβάστε τα στοιχεία και θα καταλάβετε.

Αυτοί που μένουν!

Αυτοί που μένουν!

Οι εκκαθαρίσεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι δεδομένο πως θα γίνουν αυτό το καλοκαίρι - Διαβάστε ποιοι έχουν προβάδισμα να μείνουν.