Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο, πιο κοντά, ένας, πιο μακριά...

Δύο, πιο κοντά, ένας, πιο μακριά...
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 - 12:47

Με τον Πανιώνιο παίζει αυτή την αγωνιστική στον Ναό ο Ολυμπιακός, που θέλει τη νίκη για να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά μπορεί. Οι Πειραιώτες υποδέχονται τους Νεοσμυρνιώτες, αλλά ενδέχεται να έχουν αρκετές απουσίες ενόψει του αγώνα. Να σημειωθεί πως σίγουρα απόντες είναι οι Αλεξί Ρομαό και Φελίπε Πάρντο, που είναι τιμωρημένοι. Ο πρώτος εκτίει τη δεύτερη «ημέρα» του, ενώ ο δεύτερος δηλώθηκε να εκτίσει σε αυτό το ματς.

Από εκεί και πέρα, θα εκτιμηθεί και η κατάσταση τριών παικτών. Πρόκειται για τους Κώστα Φορτούνη, Κέβιν Μιραλάς και Παναγιώτη Ταχτσίδη. Ο πρώτος έχει πρόβλημα στο πόδι, ο δεύτερος στον ώμο και ο τρίτος στα πλευρά. Και με τα όσα έγιναν στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, πάλι καλά να λένε. Αυτό γράφεται για το ιδιαίτερο πάθος που επέδειξαν στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι. Και δεν άφησαν ερυθρόλευκο όρθιο.

Με τα όσα ισχύουν λοιπόν μέχρι στιγμής, οι δύο πρώτοι συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστούν ενάντια στον Πανιώνιο. Όσον αφορά στον τρίτο, η κατάσταση της υγείας του είναι πιο περίπλοκη και το ιατρικό τιμ θα αναγκαστεί να σκεφτεί διεξοδικότερα.

Όλα, πάντως και για τους τρεις θα ξεκαθαρίσουν στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν, με τον Όσκαρ Γκαρθία να θέλει φυσικά να έχει όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα ενόψει Πανιωνίου, καθώς οι Νεοσμυρνιώτες αποτελούν κι αυτοί μια πάρα πολύ καλή ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Κινεζικές σειρήνες για Πάρντο

Κινεζικές σειρήνες για Πάρντο

Τα δημοσιεύματα του Τύπου κάνουν λόγο πως ο Κολομβιανός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ξένων ομάδων και πιο συγκεκριμένα, ασιατικών.

Εφεσιβάλει ο Ολυμπιακός

Εφεσιβάλει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πρόκειται να εφεσιβάλει την εξοντωτική ποινή των -3 πόντων, των δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και των 90 χιλιάδων ευρώ πρόστιμο.