Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό ναι... είναι 50-50!

Αυτό ναι... είναι 50-50!
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 - 13:57

Σαρωτική η εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου οφείλουμε να παραδεχτούμε. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πάει χρόνια μπροστά και ενδεικτικά αναφέρουμε τι έχει καταφέρει να κάνει στον Ολυμπιακό, όπου τον έχει περάσει... πριονοκορδέλα. Όλοι έχουν δει φυσικά πώς αντιμετωπίζεται από τη διαιτησία της εξυγίανσης ο Ολυμπιακός και το παρακάτω θα πείσει και τον πιο δύσπιστο τι έχει γίνει από τα μέσα της περασμένης σεζόν έως και φέτος.

Πέρυσι λοιπόν, σε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα, οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν αντικρίσει 63 κίτρινες κάρτες και μία κόκκινη (απευθείας). Συνολικά είχαν τρεις αποβολές.

Φέτος, το παράδοξο είναι πως, απομένοντας ακόμα εννέα αγώνες, ο Ολυμπιακός έχει σχεδόν... ισοφαρίσει τις περσινές του επιδόσεις σε αυτούς τους τομείς. Έχει μέχρι στιγμής 61 κίτρινες κάρτες, μία απευθείας κόκκινη και τρεις αποβολές. Εννέα παιχνίδια απομένουν ακόμα και ο Ολυμπιακός είναι στα ίδια με πέρυσι.

Αναλυτικά…

2016-17 63-1
2017-18 61-1

*Πρώτα αναγράφεται ο αριθμός των καρτών και εν συνεχεία των κόκκινων (μόνο των απευθείας)

Εύλογα λοιπόν μπορούμε να φανταστούμε τι θα γίνει έως το τέλος της σεζόν, με τους διαιτητές να έχουν το ελεύθερο να τιμωρούν τους παίκτες του Ολυμπιακού με το παραμικρό.

Αυτό ναι, είναι 50-50!

Διαβάστε επίσης

Πόσο πολύτιμος είναι ο Ρομαό...

Πόσο πολύτιμος είναι ο Ρομαό...

Φάνηκε η απουσία του και δεν χρειάστηκαν καν να περάσουν πολλοί αγώνες. Ο Τογκολέζος είναι ένας από τους παίκτες που πάντα παλεύει.

Αυτοί που μένουν!

Αυτοί που μένουν!

Οι εκκαθαρίσεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι δεδομένο πως θα γίνουν αυτό το καλοκαίρι - Διαβάστε ποιοι έχουν προβάδισμα να μείνουν.