Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Βιάνα στην λίστα της Λάτσιο»

«Ο Βιάνα στην λίστα της Λάτσιο»
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 - 19:16

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Μόλις μία σεζόν έμεινε στον Ολυμπιακό ο Μπρούνο Βιάνα, καθώς το καλοκαίρι παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στην Μπράγκα. Ο Βραζιλιάνος κάνει καλές εμφανίσεις με την πορτογαλική ομάδα και ήδη βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λάτσιο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tuttomercatoweb που ασχολείται με θέματα της ιταλικής ομάδας, «…ο Μπρούνια Βιάνα είναι στην λίστα της Λάτσιο». Φυσικά το πλάνο, πλέον, είναι για ενίσχυση το καλοκαίρι και στον ίδιο κατάλογο υπάρχει ακόμη ένα όνομα.

Πρόκειται για τον Μεξικανό, Ντιέγκο Αντόνιο Ρέγες Ροσάλες της Πόρτο, που πέρυσι και πρόπερσι δόθηκε δανεικός σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Εσπανιόλ.

Φέτος ο Βιάνα έχει συμμετάσχει σε 22 ματς της Μπράγκα σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων οι 15 είναι στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, όπου έχει σημειώσει 3 γκολ. Ο 23χρονος στόπερ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2016 από την Κρουζέιρο με κόστος 2,5 εκατ. ευρώ, έπειτα από εισήγηση του Πάουλο Μπέντο.

Εκπροσωπείται από τον πασίγνωστο ατζέντη, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος έχει συνεργασία με Κριστιάνο Ρονάλντο και Ζοσέ Μουρίνιο.

Εξάλλου, στην Μπράγκα πριν δύο εβδομάδες παραχωρήθηκε ο Ντιόγκο Φιγκέιρας από τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Ο Νεοφυτιάδης στον Ναό

Ο Νεοφυτιάδης στον Ναό

Ο διαιτητής από την ΕΠΣ Κορινθίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Θρύλου με τον Πανιώνιο, για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.