Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στις 500 χιλ. ευρώ η οψιόν του Ζντιέλαρ

Στις 500 χιλ. ευρώ η οψιόν του Ζντιέλαρ
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 - 20:04

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Σερ ρυθμό ευρωπαϊκών Κυπέλλων είναι ο Σάσα Ζντιέλαρ, ο οποίος έχει αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού από την Παρτιζάν. Σύμφωνα με τα σέρβικα ΜΜΕ η μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό μπορεί να γίνει μόνιμη το καλοκαίρι, καθώς δεν θεωρείται μεγάλο το ποσό των 500 χιλ. ευρώ, που είναι η οψιόν αγοράς του.

«Τους ευχαριστώ όλους στην Παρτιζάν, αφού με δέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν μια μεταγραφή που ήθελα από το καλοκαίρι, αλλά δεν έγινε τότε», είπε στην ιστοσελίδα blic o Σέρβος και αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα για το Europa League απέναντι στην τσέχικη, Πλτσεν: «Είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην Τσεχία, όμως εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρας μας και να πάρουμε τη νίκη που θα δώσει προβάδισμα στον επαναληπτικό».

Ο Ζντιέλαρ ρωτήθηκε για την ευρωπαϊκή εμπειρία μιας και πέρυσι έπαιξε στην β’ κατηγορίας της Ισπανίας με την Μαγιόρκα ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ενώ έχει και την θητεία τους «ερυθρόλευκους». «Το ισπανικό ποδόσφαιρο είναι πιο γρήγορο και πιο επιθετικό. Στην Ελλάδα δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνα», επισήμανε.

Διαβάστε επίσης

Το πάθος του Ταχτσίδη οδηγός για τη συνέχεια

Το πάθος του Ταχτσίδη οδηγός για τη συνέχεια

Ο μέσος του Ολυμπιακού παρά το γεγονός ότι είναι τραυματίας και η διάθεση των «ερυθρόλευκων» είναι να τον προφυλάξουν, εκείνος θέλει πάρα πολύ να παίξει με τον Πανιώνιο, με το πάθος που βγάζει να αποτελεί παράδειγμα για όλους.

«Ο Βιάνα στην λίστα της Λάτσιο»

«Ο Βιάνα στην λίστα της Λάτσιο»

Ο Βραζιλιάνος στόπερ, που έχει δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Μπράγκα, βρίσκεται στον κατάλογο των 2 παικτών για την ενίσχυση της ιταλικής ομάδας.

Ο Νεοφυτιάδης στον Ναό

Ο Νεοφυτιάδης στον Ναό

Ο διαιτητής από την ΕΠΣ Κορινθίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Θρύλου με τον Πανιώνιο, για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.