Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός στηρίζει τον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου (vid)

Ο Ολυμπιακός στηρίζει τον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου (vid)
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 - 11:37

Μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή (15/02), καθώς αποτελεί την παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στηρίζει τον αγώνα κατά τον παιδικό καρκίνο, αναρτώντας ένα συγκινητικό βίντεο στα social media της ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βοηθήσει τα τελευταία χρόνια σε αυτό τον αγώνα, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους ανθρώπους της ομάδας να επισκέπτονται πριν από μερικές ημέρες το «Ελπίδα», προσφέροντας πολύτιμες βοήθειες, κάτι το οποίο συνεχίζεται από τους Πειραιώτες.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Ζητούμενο η αντίδραση

Ζητούμενο η αντίδραση

Ο Ολυμπιακός καλείται στο ματς με τον Πανιώνιο να δείξει βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές και να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

Στροφή σε Πανιώνιο

Στροφή σε Πανιώνιο

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο ματς με τους Νεοσμυρνιώτες, από το οποίο θέλουν να ξεκινήσουν ένα σερί νικών μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Κτίσιμο με βάση το πλάνο του προπονητή…

Κτίσιμο με βάση το πλάνο του προπονητή…

Περιβάλλεις με εμπιστοσύνη τον Όσκαρ Γκαρθία, εφόσον έχεις αποφασίσει ότι είναι κατάλληλος για τα θέλω και τους στόχους σου και κάνεις μια σοβαρή κουβέντα μαζί του για το πως θέλει να παίξει. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος

Ενοχλήσεις και ο Σεμπά

Ενοχλήσεις και ο Σεμπά

Εκτός από τους Μιραλάς, Φορτούνη, Ταχτσίδη και Σισέ ενοχλήσεις ένιωσε στη χθεσινή προπόνηση και ο Σεμπά, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ανησυχία στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.