Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζητούμενο η αντίδραση

Ζητούμενο η αντίδραση
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 - 13:34

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και πλέον όλοι περιμένουν να δουν την αντίδραση των παικτών στο ματς με τον Πανιώνιο.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να δείξουν σαφώς ένα πιο βελτιωμένο πρόσωπο στην αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους» επιστρέφοντας στις νίκες, οι οποίες θα τους δώσουν αυτοπεποίθηση και ψυχολογία ενόψει και της συνέχειας.

Ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα και οι Πειραιώτες οφείλουν να δώσουν ότι έχουν από εδώ και πέρα, ώστε να διεκδικήσουν ότι καλύτερο από το φετινό πρωτάθλημα. Αυτό που περιμένουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, αλλά και ο κόσμος της ομάδας είναι οι παίκτες να βγάλουν αντίδραση και να δείξουν επιτέλους τη διαφορά ποιότητας που υπάρχει σε σχέση με τις άλλες ομάδες.

Διαβάστε επίσης

Στροφή σε Πανιώνιο

Στροφή σε Πανιώνιο

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο ματς με τους Νεοσμυρνιώτες, από το οποίο θέλουν να ξεκινήσουν ένα σερί νικών μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Κτίσιμο με βάση το πλάνο του προπονητή…

Κτίσιμο με βάση το πλάνο του προπονητή…

Περιβάλλεις με εμπιστοσύνη τον Όσκαρ Γκαρθία, εφόσον έχεις αποφασίσει ότι είναι κατάλληλος για τα θέλω και τους στόχους σου και κάνεις μια σοβαρή κουβέντα μαζί του για το πως θέλει να παίξει. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος